0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Ağustos 2019 Çarşamba 12:17:00 - Güncelleme:14 Ağustos 2019 Çarşamba 12:21:00

Süper Lig kulüpleri, bonservisi elinde olan 8 yıldızı takip etmeye başladı

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Süper Lig kulüpleri, bonservisi elinde olan 8 yıldızı takip etmeye başladı.

TM Dijital Haber Merkezi

Geçmiş yıllara oranla yüksek bonservis ücretleri ödemeyerek kadrolarını güçlendiren Süper Lig devleri yıldız futbolcuları ya kiraladılar, ya da sıfır maliyetli oyunculara yöneldiler.

Son şampiyon Galatasaray yerli futbolcuların hemen hemen hiçbirisine bonservis ücreti ödemezken, sarı kırmızılar dünyaca ünlü yıldız oyuncu Seri’yi 1,5 milyon euro’ya kiralayarak kadrosuna kattı. Beşikaş Victor Ruiz, Rebocho, Douglas’ı bedavaya alırken ‘Kara Kartal’ bir tek Tyler Boyd’a 2,4 milyon Euro bonservis ödedi.

Geçtiğimiz sezon taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan ve kadrosunu baştan aşağı şekillendirmeye çalışan Fenerbahçe sadece Vedat Muric’in bonservisine hatrı sayılı bir para öderken, sarı lacivertliler Deniz Türüç, Altay Bayındır, Allahyar, Zanka, Kruse ve Emre Belözoğlu transferlerine ise sadece 6,5 milyon Euro harcadı.

Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Süper Lig kulüpleri için şu anda bonservisi elinde olan yıldızlar bir hayli cazip geliyor. Ben Arfa, Ribery, Adil Rami gibi yıldızları gündemine alan yöneticiler görüşmelerini sürdürürken Cabaye, Moukandjo, Guarin’in de hali hazırda bedava olması özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı transferde iştahlı kılıyor.

İşte şu anda bonservisi elinde olan yıldız futbolcular:

Ben Arfa
Ribery
Adil Rami
Moukandjo
Guarin
Balotelli
Sturridge
Cabaye

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX