0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Şubat 2018 Cumartesi 15:52:00 - Güncelleme:17 Şubat 2018 Cumartesi 15:53:00

Talisca'nın milli takım üzüntüsü!

Atiker Konyaspor maçında sarı kart gören Talisca hem Brezilya milli takım heyetinin önüne çıkamayacak hem de kritik Fenerbahçe derbisini kaçıracak.

Atiker Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakmasının yanı sıra Talisca ve Pepe gibi yıldızlarını da kart cezası nedeniyle kaybeden Beşiktaş’ta sıkıntı yaşanıyor.

Fenerbahçe derbisi öncesi böylesi bir kayıbı hiç hesap etmeyen siyah-beyazlılarda esas sıkıntıyı Anderson Talisca yaşadı.

Talisca iki taraflı birden büyük bir üzüntünün içine düştü. Sezonun ikinci yarısıyla beraber çıkışa geçen ve gollerini sıralayan Brezilyalı futbolcu, milli takım heyetinin dikkatini çekmişti.

Brezilya teknik direktörü Tite’nin yardımcıları, özel olarak Talisca’yı izlemeye İstanbul’a geleceklerini duyurmuşlardı. Fenerbahçe derbisini de Talisca için Vodafone Park’ta izleyecek Brezilya heyeti, 2018 Dünya Kupası öncesi önemli bir karar aşamasında olacaktı.

Ancak Atiker Konyaspor önünde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Talisca, hem bu fırsatı tepmiş olacak hem de lig yarışında çok mühim olan Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakacak. 

Skorer

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX