0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:16 Ekim 2019 Çarşamba 08:00:00

Tolgay Arslan: Artık daha güçlüyüm

Neden yedek kaldığını anlatan Tolgay Arslan, "Kimse merak etmesin geri döneceğim. Geçen sezon yaptığım hataları tekrarlamayacağım" dedi.

GÜNEŞ

TAKIMDA ATMOSFER GÜZEL

■ F.BAHÇE’DE kulübenin demirbaşı haline gelen Tolgay Arslan, çok çalışıp ilk 11’deki yerini geri alacağını söyledi. Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, milli maçlar için verilen arada iyi çalıştıklarını belirterek, “Takımda güzel bir atmosfer var. Geçen maçta küçük bir kaza geçirdik ama kimsenin şüphesi olmasın, biz çalışmaya devam ediyoruz ve kendimize inanıyoruz. Bu hafta güzel çalışmanın sonucu olarak 3 puanı alırız” dedi.

VÜCUDUM KALDIRMADI

■ DENEYİMLİ futbolcu, şunları söyledi: “Geçen seneki hatayı yapmak istemiyorum. 3.5 ay kadro dışı kalmıştım. Tek başıma idman yapmıştım. 5 ay futbol oynamadım. Geldiğimde hemen oynamak istedim. 2-3 maç iyi gitti ama vücut kaldırmadı. Bir sinyal verdi ama ben duymak istemedim. Maçları da kaldıramadım. Takım iyi gidiyor. Ben de yavaş yavaş yüzde yüze ulaşıyorum. Gerçek performansımı göstermek istiyorum. Artık kendimi çok iyi hissediyorum, güçlüyüm ve nefes alabiliyorum.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX