0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ağustos 2017 Cumartesi 11:22:00 - Güncelleme:12 Ağustos 2017 Cumartesi 11:22:00

Trabzonspor transferde rotayı yeniden Zoran Tosic'e çevirdi

Trabzonspor Serdar Taşçı ve Moussa Sissoko'dan gelecek haberleri beklerken rotasını yine Zoran Tosic'e çevirdi.

Bordo-Mavililer orta sahanın iki kanadında da oynayabilen Zoran Tosic'i bu kez ikna etmeye çok yakın. Olcay Şahan'a alternatif olarak düşünülen 30 yaşındaki futbolcunun menajeri ile temas kuran Karadeniz Fırtınası bu kez transferde mutlu sona çok yaklaştı. Tottenham'dan Moussa Sissoko'yu kiralamak isteyen Trabzonspor, bu transferi gerçekleştiremediği takdirde Tosic'e imzayı attıracak. Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ersun Yanal'ın Sissoko'da ısrarcı olduğu ancak bu transferin gerçekleşmemesi durumunda Zoran Tosic'i istediği bilgisi de yönetime yakın kaynaklar tarafından doğrulandı.

 

TRABZONSPOR TARAFTARI SABIRSIZLANIYOR

 

76 kez Sırbistan Milli Takımı'nda forma giyen ve 11 kez rakip fileleri havalandıran Tosic, top tekniği ve sürati ile Trabzonspor'a faydalı olabilecek bir oyuncu. Tosic'in ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılıyordu. Trabzonspor, Serdar Taşçı'yı renklerine kattıktan sonra Moussa Sissoko veya Zoran Tosic'ten birini alıp transferi noktalayacak. Bordo-Mavili taraftarlar, sabırsızlıkla transferleri bekliyor.

 

Takvim

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX