0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ağustos 2020 Pazar 22:14:00 - Güncelleme:16 Ağustos 2020 Pazar 22:37:00

Ve Messi Barcelona'dan ayrılmaya karar verdi

Barcelona'nın dünya ünlü yıldız oyuncusu Lionel Messi'nin UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında Bayern Münih'e karşı alınan 8-2'lik tarihi mağlubiyetin ardından ayrılma kararını yönetime ilettiği belirtildi.

Barcelona'nın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 8-2 kaybetmesinin artçıları Katalan kulübü için çok ağır olacak gibi gözüküyor. İspanyol medyasında gün içinde teknik direktör Quique Setien'in görevine son verileceği belirtilmişti. Gelen son dakika haberine göre ise takımın yıldızı ve futbolu da Barcelona'da bırakması beklenen Lionel Messi bu kararından vazgeçti ve ayrılık kararını yönetime iletti.

KARARINI BİLDİRDİ!

Takımın yönetiminden ve planlama eksikliğinden memnun olmayan Arjantinli yıldızın yönetime ayrılık kararını bildirdiği aktarıldı. 33 yaşındaki yıldızın adı Inter, Manchester City ve Manchester United'la anılıyordu. Barcelona'nın Setien'in yerine ise takımın başına Arjantinli ünlü teknik adam Mauricio Pochettino'yu getirmesi bekleniyor. 

(star.com.tr)

Etiketler : Barcelona Barcelona messi Barcelona ayrılık Messi Lionel Messi Bayern Münih Barcelona mağlubiyet
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX