0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2018 Salı 08:00:00 - Güncelleme:11 Aralık 2018 Salı 08:00:00

Yanal'da pürüz transfer

Görüşme masasında asbaşkan Özsoy'un, “Transferi Comolli yapacak” sözü ve 6 aylık TRANSFER sözleşme teklifi Ersun Yanal’ın hoşuna gitmedi. Yönetim, Yanal'a ilk görüşmede bu şartları sunarken, hafta sonuna kadar tarafların ödün vererek anlaşacakları öğrenildi.

ERSUN HOCA 1,5 YILLIK İSTİYOR

■ FENERBAHÇE taraftarı Ersun Yanal’ın resmen açıklanmasını beklese de aradaki pürüzün Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü Damien Comolli olduğu ortaya çıktı. Geçen hafta sürpriz bir şekilde Yanal ile bir araya gelen asbaşkan Semih Özsoy, tecrübeli çalıştırıcıya 6 aylık sözleşme teklif etti. Ersun Yanal ise en az 1.5 yıllık sözleşme istedi. Taraflar sözleşme konusunda ortak bir zemin ararken araya Comolli konusu girdi.

BENİM TAKIMIM BENİM KARARIM

ASBAŞKAN Özsoy, sözleşme detayları konusunda Yanal ile anlaşmaya çalışırken “Devre arasında transferi Comolli yapacak” dedi. Gelen talep üzerine şaşıran 57 yaşındaki teknik adam, bunu kabul edemeyeceğini dile getirerek, “Benim takımıma kimin transfer edileceğine ben karar veririm” ifadelerini kullandı. Ayrıca bir sportif direktörün altında da çalışmayacağını Semih Özsoy’a aktaran Yanal’ın, kararında ısrarlı olduğu bildirildi.

BİR GÖRÜŞME DAHA OLACAK

AKHİSAR faciası sonrası yönetim fikrini değiştirdi. Olağanüstü toplanması beklenen yönetim, acele karar vermemek için beklemeyi düşünüyordu. Ancak takımın daha da kötüye gitmesinden korkan yöneticiler, yeniden harekete geçme kararı aldı. Ersun Yanal ile bir kez daha görüşecek olan yönetimin, Yanal'ın şartlarını kabul edeceği öğrenildi. Ancak tecrübeli çalıştırıcıdan da transferde Comolli ile ortak hareket etmesini isteneceği ifade edildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX