0530 708 54 54
0530 708 54 54
19 Şubat 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:19 Şubat 2019 Salı 08:00:00

Boşanamazsın infazı

Ankara'da Döndü Şengül, hakkında 2 kez uzaklaştırma ve tedbir kararı aldırdığı boşanma aşamasındaki kocası tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. Talihsiz kadın öldü, cani adam aranıyor.

Korkunç olay, dün sabah saatlerinde Mamak ilçesindeki Mehtap mahallesinde yaşandı. 41 yaşındaki Döndü Şengül, kocası Şükrü Şengül'le (39) yaşadığı sorunlar nedeniyle bir süre önce evini terk ederek, annesi Satı E'nin yanına gitti. Döndü Şengül, sabah 8 yaşındaki kızı E.Ş'yi yan binadaki okula bırakmak için evden çıktı. 

3 KURŞUN İSABET ETTİ 

Kızını okula bıraktıktan sonra evine dönen kadının önü, caddedeki otomobilin arka koltuğundan inen kocası Şükrü Şengül tarafından kesildi. Gözü dönmüş adam, eşine tabancayla ateş ederek kaçtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan üçünün başına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Döndü Şengül, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

'UZAKLAŞTIRMA VE TEDBİR KARARI' 

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde tedaviye alınan Döndü Şengül, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İki çocuk annesi Şengül'ün cesedi, otopsi için Ankara Adli Tıp kurumuna gönderildi. Olayın ardından kaçan Şükrü Şengül hakkında, 2 kez uzaklaştırma ve tedbir kararı bulunduğu belirtildi. Zanlıyı arama çalışmaları sürdürülüyor. Öte yandan çiftin 5 aylık ve 8 yaşındaki çocuklarının ise devlet korumasına alındığı öğrenildi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX