0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 12:27:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 12:34:00

Acun Ilıcalı'dan çok konuşulacak Survivor açıklaması

Acun Ilıcalı, Survivor yarışması ile ilgili, "Survivor'daki oyun sistemini icat eden biziz, dünyada böyle bir oyun sistemi yok. Survivor ile dünyada gelmiş geçmiş en büyük toplam reytingi aldık. Yunan TV tarihinin de rekorunu kırdık." dedi.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan 'Survivor Panaroma' programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de büyük bir beğeni ile takip edilen Survivor hakkında konuşan Ilıcalı, yarışmayla ilgili bilinmeyen bir detayı da ilk kez canlı yayında açıkladı. 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden "Survivor'da takımlar böyle mi daha iyi, yoksa karışık mı?" şeklinde anket yapan Acun Ilıcalı, programın sunucularından Hakan Hatipoğlu'nun bu anketi hatırlatması üzerine ilginç bir yanıt vererek şunları söyledi; 

"Seyircimizin ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Onlar için bir program yapıyoruz. Seyircilerin hoşça vakit geçirmeleri için uğraşıyoruz. Yaptığım anket yüzde 55'e, yüzde 45 çıktı. Sonra şunu düşündüm; 'anketi yapıyorum da, ankete katılanlar seyrediyor mu?' Yüzde 50'si seyrediyordur. Instagram'da 7 milyon takipçim var, bunların hepsi televizyon mu seyrediyor?

Soru sorduğum zaman adamın önüne anket düşüyor, bir yanıta basmak istiyor. Bana da aynısı oluyor. Ne zaman anket görsem, daha basmadığım anket olmadı zaten. Yani konuda mısın, değil misin önemli değil. 'Hadi bir oy atayım' diyorsun."

İzlenme rekoru kıran yarışma ile ilgili bilinmeyen bir detayı da ilk kez açıklayan Ilıcalı, "Survivor'daki oyun sistemini icat eden biziz, dünyada böyle bir oyun sistemi yok. Survivor ile dünyada gelmiş geçmiş en büyük toplam reytingi aldık. Yunan TV tarihinin de rekorunu kırdık." dedi.

Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun 'Bu sezon Survivor'da çok itiraz eden oluyor mu? Mesela Ogeday, Adem, ben gibi' sorusuna, "Allah korusun sizden. Adem 'itiraz etmiyorum' deyip itiraz eden bir yarışmacıydı. Turabi'nin hiç itiraz ettiğini görmedim. Hakan iddiaya giriyordu, Hakan sayesinde çok iddia kazandım" esprili bir şekilde yanıt verdi. 

Başarılı yapımcı, "Dünyadaki en büyük başarımız" dediği 'Exatlon' yarışması için 4 ülkeden daha teklif aldıklarını şu sözlerle duyurdu: "Şu anda dünyada 12 ülkeye çıkmak üzereyiz. "Meksika'da iki sezon bitirdik, Amerika'da ikinci sezonu bitmek üzere. Çok da güzel oldu. Exatlon A'dan Z'ye kendi formatımız. Bizim için gurur kaynağı. Amerika'da, Meksika'da arkadaşlarım 'Exatlon izledik' diyor. Çok mutlu oluyorum."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX