0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:21 Mart 2019 Perşembe 08:00:00

'Sahte senet cambazı'

Başkan Erdoğan Ankapark'ın açılışında, zillet ittifakını ve Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi, “Ankara'yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz” diye konuştu. 

Devlet Başkanı Erdoğan, Türkiye'nin en büyük tema parkı Ankapark “Wonderland Eurasia”  açılışında vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mehmet Özhaseki olduğunu anımsatarak, “Ankara'yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. 5 dönem Kayseri'yi idare etmek başka bir şey, bir ilçeyi idare etmek başka bir şey. İki dönem burada seçim kaybeden birisiyle Mehmet Bey mukayese edilir mi? İstiyoruz ki Ankara ve ilçelerimiz emin ellerde devam etsin inşallah” değerlendirmesinde bulundu. 

ZİLLET İTTİFAKININ DEFOLU ADAYI 

“Ne böyle bir ittifaktan ne de bu ittifakın defolu adayından (Mansur Yavaş) Ankara'ya bir hayır gelmez” diyen Başkan Erdoğan, “Millet bu oyunu gördü. Tezgahın şifrelerini çözdü. Artık olanı olmamış sayamazsınız. Hakikati hakaretle örtemezsiniz. Gerçeği yalanla kapatamazsınız. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Kirli işbirliklerini kanlı pazarlıklarınızı artık saklayamazsınız. Sorulara dürüstçe cevap vermek yerine kaçmak, gazetecilere saldırmak, mızmızlanmak kimseye fayda sağlamaz. Elbette Ankaralı kardeşlerim bunun hesabını sandıkta soracaktır” ifadelerini kullandı.  

MİLLETİ KANDIRAMAZSINIZ  

Zillet ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'la ilgili iddiaları hatırlatan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ankara'da çevirdiğiniz dolapları bu milletin gözünden artık kaçıramazsınız. Kelime oyunlarıyla benim Ankaralı kardeşlerimi asla kandıramazsınız. Milletimizin basiretini, ferasetini hafife alamazsınız ve alamayacaksınız. Siz istemeseniz de, siz gizlemeye çalışsanız da, hakikatler er ya da geç ama mutlaka ortaya çıkacak. Artık benim milletim Ankara Büyükşehir adayının nasıl bir karşılıksız senet, sahte senet cambazı olduğunu öğrendi mi? Bunu bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerekir mi? Ayrıca vergi kaçakçısı bu. Bunları anlatmanız lazım.”

İÇLERİNDE HERKES VAR SADECE MİLLET YOK 

Milletin gizli saklı bir şeyleri olmadığını vurgulayan Başkan Erdoğan, “Biz böyle hassas davranırken muhalefet ne yaptı? Gittiler matruşka ittifakını kurdular. Bu ittifak, zailde iki partiden teşekkül ediyor. Ancak ittifakın içine daldıkça tıpkı matruşka gibi içinden bölücüler çıkıyor, marjinaller çıkıyor. Taksim'de ezanı ıslıklayan edepsizler çıkıyor” dedi. 

KİRLİ, KANLI PAZARLIKLAR 

Erdoğan şöyle devam etti: “İttifakı deştikçe içinden, Pensilvanya ve Kandil'in uzantıları çıkıyor. İttifakın önünü arkasını araştırdıkça, ortaya çıkar ağları, menfaat şebekeleri çıkıyor. İttifaka dikkatli bir şekilde bakınca ortaya bölücü örgütün uzantılarıyla yapılmış kirli, kanlı pazarlıklar çıkıyor. Bu ittifakta herkes var ama sadece millet yok.” 

31 MART'A KADAR ÜCRETSİZ 

Başkan Erdoğan, açılış kurdelesini keserken parkın hayırlı olması dileğinde bulundu, “Bir sürprizim var, 31 Mart akşamına kadar park ücretsiz olacak. İşletmecilerle de görüştüm, mutabık kaldık, anlaştık ve böylece 31 Mart akşamına kadar Ankapark ücretsiz olarak sizlerin hizmetinde olacak” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX