0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Nisan 2019 Salı 17:45:00 - Güncelleme:23 Nisan 2019 Salı 17:57:00

iPhone 11'in nihai tasarımı sızdı

Apple'ın bir sonraki iPhone'unun tasarımını onaylayan yeni bir görüntü sızdırıldı. Yeni telefona iPhone 11 veya iPhone XI denilecek.

TM Dijital Haber Merkezi

Apple önümüzdeki eylül ayında düzenleyeceği etkinlikte yeni nesil iPhone modellerini tanıtacak. Tanıtımdan önce sızıntılar da gelmeye başladı. Daha önce yaptığı başarılı tahminler ile adını duyuran Slashleaks tarafından paylaşılan iki resimde yeni iPhone'ların kılıf kalıbı görülüyor.

Bu kalıplar, akıllı telefon kılıfı üreticileri tarafından yeni bir cihazın piyasaya sürülmesinden önce, koruyucu kılıflarını kalıplamak için sıkça kullanılıyor.

Sızıntıda öne çıkan detay, iPhone'un 3 arka kamera ile geleceği iddiasını doğrular nitelikte. Şu anki piyasada bulunan son iPhone’ların çift objektif bulunduğu alanda üç objektif için yer ayrıldığı görülüyor.

Uzmanlar, Samsung ve Huawei dâhil Apple'ın en büyük rakiplerinin, bu kamera teknolojisini en son cihazlarında kullandıklarını, bu nedenle Apple'ın benzer bir özellik eklemesinin mantıklı olacağı görüşündeler.

Daha önceki söylentilerde yeni üçlü lens kamera sisteminin sadece 6,5 inç iPhone 11 Max modelinde yer alacağı öne sürülmüştü. Sızan yeni görüntüler ise, hem 5,8 inç hem de 6,5 inç modellerinin yeni teknolojiden faydalanacağını gösteriyor.

Kalıpların resmi bilgilere dayanıp dayanmadığı veya Apple'ın geniş tedarik zincirinden sızan bilgilere dayanarak ara üreticileri tarafından bir araya getirilip getirilmediği bilgisi henüz kesinlik kazanmadı.

Ancak,  tanınmış bir analist olan Ming-Chi Kuo'dan gelen yeni bir yatırımcı notunda, hem iPhone 11 hem de iPhone 11 Max'in üçlü kamera sistemine sahip olacağını belirtildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX