0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Kasım 2017 Cuma 09:16:00 - Güncelleme:24 Kasım 2017 Cuma 09:19:00

Öğretmenler Günü Doodle ekranına taşındı

Öğretmenler Günü Google'ın özel köşesi Doodle'a taşındı. Öğretmenler Günü Doodle ekranına kapak oldu.

Dev arama motoru Google'ın, gündeme göre farklılıklar gösteren ve kullanıcılar tarafından yoğun ilgi gören bu çalışmanın detaylarını sizler için derledik. Gerek mobil gerek masaüstü internette dünyanın en sık ziyaret edilen sayfası sizin de takdir edeceğiniz üzere dev arama motoru Google ana sayfasıdır. İnternet devi Google , arama, çevrimiçi bilgi toplama, reklam, haber ve pek çok yeni teknolojiler ile arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir. 1998 tarihinden günümüze kadar çalışmalarını sürdüren ve sürekli geliştiren Google'ın en bilinen uygulamalarından biri olan özel Doodle çalışması ziyaretçileri sürprizleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Günün önemine göre ve anlamlı günlerde zaman zaman tek ülkeye zaman zaman tüm dünya genelinde o günü belirtmek için bugün Türkiye genelinde uyguladığı Öğretmenler Günü kelimesinde olduğu gibi sürekli güncellenen sözcüklerle internet kullanıcılarının karşısına çıkan özel Doodle çalışması ziyaretçilerine bu alanda çok faydalı bir hizmet vermiş oluyor. Yoğun iş temposundan gündeme dair gelişmelerden uzak kalan internet kullanıcıları Öğretmenler Günü gibi popüler kelimelerinden Doodle sayesinde haberdar olup, önemli ve özel günlerden de geri kalmamış oluyor.

öğretmenler günü (24 Kasım Öğretmenler Günü)

BUGÜN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ DOODLE OLDU

Google, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir logo hazırladı. Google ana sayfasında yer alan ve "doodle" olarak adlandırılan logoda, Google'ın "g" harfi, elinde kalem bulunan bir öğretmen, diğer harfler de öğrenci olarak tasvir edildi.

"Doodle" uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere, bu platformda yer vererek dikkati çekmeyi amaçlıyor.

İnternet kullanıcıları, bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye ve konuya özel, daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX