0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Ağustos 2019 Pazartesi 08:00:00

Caceres atağı

Luyindama ve Marcao’nun arkasına kaliteli bir stoper arayan Galatasaray’ın listesine Uruguaylı yıldız Jose Martin Caceres Silva girdi. Bonservisi elinde olan oyuncu için görüşmeler başladı.

GÜNEŞ

■ AHMET Çalık’ın yetersiz olması nedeniyle Luyindama ve Marcao’nun arkasına kaliteli bir stoper arayan Galatasaray’ın listesine 32 yaşındaki Uruguaylı yıldız Jose Martin Caceres Silva girdi... FFP nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiren Sarı-Kırmızılılar, bonservisi elinde olan oyuncunun menajeriyle ilk irtibatı kurdu. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle gündem olan Caceres’ten sağlık raporları istendi. Sarı-Kırmızılılar’ın yıldızı Fernando Muslera’nın vatandaşına kefil olduğu öğrenildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

 ■OYUNCU, geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor’la görüşmek için Türkiye’ye gelmiş ancak Bordo-Mavililer’le anlaşma sağlayamamıştı. Ancak Uruguaylı oyuncu sonrasında Southampton’a imza atmış, oradan da İtalyan ekibi Vereno’ya transfer olmuştu. Caceres burada gösterdiği performansın ardından Lazio’nun yolunu tuttu. Lazio’daki başarılı performansı onu yeniden Juventus’a taşıdı. Geçen sezon Juve’den kiralık oynayan Uruguaylı’nın Lazio ile olan sözleşmesi bitti ve bonservisi elinde...

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX