0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2019 Pazartesi 15:24:00 - Güncelleme:21 Ocak 2019 Pazartesi 15:26:00

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'den hakemler hakkında sert açıklama

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil: "Başkan olarak kimseyle derdim yok ancak Hüseyin Göçek'in yönettiği maçlarda endişe ile oturuyorum" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Maalesef VAR sisteminde bize anlatılanla uygulama arasında benzerlik yok." dedi.

Sepil, gazetecilere yaptığı açıklamada, hakemler hakkında konuşmayı doğru bulmadıkları için bu konuda yorum yapmadıklarını söyledi.

Deplasmanda 3-2 kaybettikleri Evkur Yeni Malatyaspor maçının hakemi Hüseyin Göçek'in her pozisyondan sonra VAR odası ile temasa geçtiğini ileri süren Sepil, şöyle konuştu:

"Hüseyin Göçek, maçın 4. dakikasında ceza sahasında bir pozisyonda Jerome'a yapılan hareketin faul olup olmadığını anlamak için 1 dakika 54 saniye bekledi, sonra maçı devam ettirdi. Bize anlatılan pozisyonda bir tereddüt varsa son kararı orta hakem verir. 1 dakika 54 saniye incelenen pozisyonu hakem neden izlemedi? Bu kadar üzerine konuşulan pozisyonun izlenmesi gerekirdi. Biz bu sezon hiç penaltı kazanamadık. Bir kere bile bizim lehimize orta hakem tarafından VAR incelemesi yapılmadı."

Kendi maçlarında şu ana kadar 12 VAR incelemesi olduğunu hatırlatan Sepil, bunlardan 11'inin Göztepe'nin aleyhine olduğunu kaydetti.

Söz konusu VAR incelemesininin 6'sında kararın odadan verildiğini aktaran Sepil, "Lehimize tek karar Trabzonspor maçında Burak Yılmaz'ın eline çarpan topun gol olduğu pozisyonda verildi. Orada da pozisyon 2 dakika 54 saniye incelendi. Halbuki hangi kameradan izleseniz görüntüde topun elle alındığı belli olur. Maalesef VAR sisteminde bize anlatılanla uygulama arasında benzerlik yok." ifadelerini kullandı.

Sepil, Süper Lig'de iki sezonda 54 maça çıktıklarını hatırlattı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX