0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Nisan 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:23 Nisan 2019 Salı 10:53:00

Şampiyon biz olacağız

Tecrübeli teknik adam Mayıs ayında yine ipi göğüsleyen taraf olacaklarını vurguladı

GÜNEŞ

Başakşehir’in Rize’ye takılmasının ardından zirvede fark 3’e düştü, Galatasaray da şampiyonluk havasına girdi. Artık avantajın kendi ellerinde olduğunu belirten teknik direktör Fatih Terim, “Kalan 5 maçı kazanıp şampiyon olacağız” dedi.

İPLER ASLAN’IN ELİNDE

■ GALATASARAY’DA moraller yerine geldi… 29. hafta maçında Kayserispor’u mağlup eden Sarı-Kırmızılılar, Başakşehir’in de Rize’ye takılmasının ardından şampiyonluk yarışında ipleri eline aldı. Rakibiyle aradaki farkı 3’e indiren Cim Bom’da, şampiyonluk sesleri de yükselmeye başladı. Şansın tekrardan ayaklarına geldiğinin farkında olan teknik direktör Fatih Terim, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

TÜM GÜCÜMÜZLE SAHADA OLACAĞIZ

 ■ ÖNCELİKLİ hedeflerinin kupada oynayacakları Yeni Malatya maçı olduğunu vurgulayan kurt hoca, “Şimdi önümüzde bir kupa maçı var. İlk önce rakibi eleyip finale çıkmalıyız. Ardından da şampiyonluk için var gücümüzü sahaya yansıtmalıyız. Fırsat bu hafta bir kez daha ayağımıza geldi ve artık ipler bizim elimizde… Şampiyonluklar kolay elde edilmiyor. Ligde sadece 5 maç kaldı. Bu kalan 5 maçı kazanıp şampiyon biz olacağız” ifadelerini kullandı.

BU SENE DOUBLE YAPACAĞIZ

■ BAŞAKŞEHİR’İN yaşadığı puan kaybına önceki gün futbolcular da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla çok sevinmişti. Dün de idmanda oyuncuların hem moralli hem de hırslı olduğu gözlendi. Terim’in konuşmasının ardından şampiyonluğa olan inançları daha da artan Sarı-Kırmızılı futbolcular, kendi aralarında şampiyonluk şarkısını söylemeye başladı. Futbolcuların, “Bu sene double yapacağız” dedikleri duyuldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX