0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Eylül 2019 Çarşamba 08:46:00 - Güncelleme:19 Eylül 2019 Perşembe 10:36:00

Teknofest kayıt işlemleri nasıl yapılır?

Teknofest kayıt işlemleri nasıl yapılır? Teknofest katılım formu nasıl doldurulur? merak ediliyor. Yeni teknolojik ürünlerin tanıtıma sunulacağı ve projelerin yarışacağı Teknofest festivali dün başladı. Dün saat 09:00 itibari ile başlayan Teknofest'te 1 saat boyunca sahne üzeri etkinlikler yapılacak. Teknofest kayıt işlemleri ile ilgili detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor. Teknofest katılım formuna haberimizden erişim sağlanabiliyor.

Teknoloji tutkunlarının heyecanla beklediği Teknofest'te geri sayım sona erdi. Türkiye'nin 81 ilinden 122 farklı ülkeden toplamda 17.773 takım başvuru yaptı. 2.000'den fazla takım 50.000 yarışmacı finalist olarak yarışacak. Teknofest kayıt işlemlerinin nasıl yapıldığı merak edilen konular arasında yer alıyor. Teknofest kayıt işlemleri nasıl yapılır? sorusunun yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Teknofest kayıtları ile ilgili detaylar haberimiz içerisinde yer alıyor. Teknofest katılım formu ekranına haberimizden erişim sağlanabiliyor.

TEKNOFEST'E KAYIT NASIL YAPILIR?
 
Teknofest'e kayıt, web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Kayıt ekranında sorulan soruların yanıtlanması halinde en son kayıt ol butonuna basılarak kayıt işlemi yapılıyor.

Takım tanıtım dosyanızda takımınızı tanıtmanız gerekmektedir. Takımınızın kuruluş yılı, amacı, takım üyelerinin bilgilerini içerebilir. Takım üyelerinizin bölümleri sınıfları; takım içerisindeki iş bölümü; daha önce katılmış olduğunuz yarışmalar, varsa almış olduğunuz ödül ve başarılardan bahsetmelisiniz. Görsellerde kullanabilirsiniz. Danışman bilgilerini belirtmelisiniz. Takım tanıtım metni, takım tanıtım dosyanızın bir özeti olmalıdır. Proje adı yarışma kapsamında tasarladığınız ürüne bir isim vermek istiyorsanız onu içermelidir. Proje tanıtım metni, projenizdeki öngörülen süreçler, yarışma hedefi doğrultusunda kullanmayı planladığınız metodlardan kısaca bahsetmelisiniz.

TEKNOFEST KATILIM FORMU EKRANI
 

 

TEKNOFEST'TE ÖDÜL NE KADAR?

Kazanan takımlara 2 milyon TL'nin üzerinde ödül verileceği teknoloji yarışmalarına başvurular www.teknofestistanbul.org adresi üzerinden 28 Şubat'a kadar alınmıştı. Yarışmacı takımları, para ödüllerinin yanı sıra projeleri için verilecek olan teknik danışmanlık ve malzeme desteği de bekliyor.

TEKNOFEST ilk yılında sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önemli havacılık ve teknoloji etkinliklerinden biri olmayı başardı. Geçen yıl TEKNOFEST'in yarışmacıları arasında 25 ülkeden drone yarışçıları, 24 ülkeden beyaz şapkalı hackerlar ve 83 ülkeden teknoloji girişimcileri de yer almıştı.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX