0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Mart 2019 Pazar 11:27:00 - Güncelleme:24 Mart 2019 Pazar 11:43:00

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel film çekiyor

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel yapımcılığa soyundu.

2008 Belçika Güzeli olan Demirel, geçtiğimiz yaz Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nü bitirdikten sonra yapımcılık şirketi kurdu. Şirketin ilk projesi ise bir futbolcunun hayatını anlatacağı 'Krampon' olacak. Eşi Volkan'dan ilham aldığını söyleyen Demirel, "Bire bir onun hayatını anlatmayacağım ama onun hikayesinden ilham aldım" diyor.

Sabah’tan İlker Gezici’ye konuşan Zeynep Demirel, “Aslında benim hayalimdeki meslek yönetmenlik. 'Elmacı' adında orta metraj belgesel filmim var. Şu an festivalleri dolaşıyor. Ressam Ali Elmacı'nın sanatıyla ilgili deneysel bir belgesel. Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nü bitirdim. Bu belgesel de mezuniyet projem.

Kendimi bildim bileli sinemaya ilgim var. Belçika Güzellik Yarışması'nda birinci seçildiğimde verdiğim röportajlarda da "Sinemada ama kamera arkasında olmak istiyorum" demiştim. Yıllardan beri içimde olan bir şeydi. Araya evlilik, çocuklar girdi; şimdiye kısmet oldu” dedi.

Demirel, favori yönetmenleri için “Nuri Bilge Ceylan, Türk sinemasında çığır açan biri. Yabancılarda Ken Loach'u ve Stanley Kubrick'i severim, Dardenne Kardeşler'e bayılırım. En büyük hayalim kendi filmimi çekmek” diye konuştu.

VOLKAN'IN HAYATI SİNEMA FİLMIME İLHAM KAYNAĞI OLDU

Zeynep Demirel, “Volkan, sürekli bana futbola nasıl başladığından bahseder. Maddi yetersizlikten nasıl zirveye ulaştığına dair çok çarpıcı bir hikayesi var. Onun hikayesinden ilham aldım” diyor

- Evlenmeye nasıl ikna oldunuz?

Sevdim. 18 yaşındaydım, Belçika'da yaşıyordum. Ya ayrılacaktık, ya evlenip Türkiye'ye taşınacaktım. Volkan'la tanışmasaydım Türkiye'ye gelme fikrim yoktu. Evlilik konusunda Volkan çok istekli ve ısrarcıydı. Aşık olmadan alınacak bir karar değildi bu. Evlilik zor bir şey, mantıkla olacak iş değil.

- Volkan Bey'i hayranlarından kıskanıyor musunuz?

Yok hayır. Geçti artık, 10 yıl oldu.
- Erkek çocuk istiyor musunuz?

Volkan'ın erkek beklentisi var hâlâ... Ama şu an düşünmüyoruz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX