0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ekim 2018 Çarşamba 00:00:00 - Güncelleme:17 Ekim 2018 Çarşamba 00:00:00

Yeni nesil oyun canavarı

Nintendo Switch, basit bir oyun konsolu gibi görünse de, işlevi çok fazla. Cebe sığan bu cihazla birçok bilgisayar oyununu HD kalitede oynayabiliyorsunuz. TV’ye bağlanabilen konsol, tabletle de kullanılabiliyor. 

Oyun tutkunlarının son dönemdeki gözde oyun konsolu Nintendo’nun dinamikleri değiştiren yeni konsolu Switch oldu. Switch, hibrit özellikli ve mobil oyun konsolu olarak dikkat çekiyor. Hem bir tablete sahip olup taşınabilir bir oyun konsolu haline gelebilen Switch, hem de Switch Dock adını taşıyan aparatıyla sabit bir oyun konsolu olarak kullanılabiliyor. 

TEKLİ YA DA ÇOKLU OYNAYIN 

Bir hibrit cihaz olan Nintendo Switch, Dock aparatı üzerinden TV’de, tabletle, tableti ekran olarak kullanarak, taşınabilir oyun kumandasını ikiye bölerek iki kişi oynama, birden fazla Switch ve kolları ayırarak 4 kişi ortak oynama gibi birçok farklı mod sunuyor. Böylece oyun zevkini her zaman ve her yerde farklı çok yönlü deneyimlemeye imkan tanıyan cihaz, bu noktada diğer rakiplerinden ayrılıyor. 

HER KOŞULDA FULL HD KALİTE 

6.2 inç'lik çoklu dokunmatik ekrana sahip olan Switch, HD (1280x720) çözünürlük sunuyor. TV istasyonuna bağlandığında oyunlar Full HD oynanabiliyor. Switch'in 32GB'lık depolama alanı, microSD slotu sayesinde genişletilebiliyor. Nintendo, Switch'te “özel” bir Nvidia Tegra GPU kullanıldığını söylüyor. Switch, 802.11ac Wi-Fi, yerel ağda sekize kadar konsola bağlanabilme özelliklerine de sahip. Switch'in pil ömrü 2.5 saatle 6.5 saat arasında oynanan oyuna göre değişiyor. Cihaz, USB Type-C portu üzerinden şarj oluyor. 

KUTU İÇERİĞİ KAPSAMLI 

Ekranın iki yanında yer alan denetimler, titreşimli geri bildirim sundukları gibi, jiroskop ve ivmeölçer sensörlerine de sahip. Firma konsol dahilinde çevrimiçi hizmetleri ücretli sunuyor. Switch'i satın alan kullanıcılar, kutu içeriği dahilinde sağ ve sol Joy-Con denetimlerine de sahip oluyor. Bunun aparatlar haricinde Joy-Con Grip, Joy-Con kayışları, TV istasyonu, güç kablosu ve bir HDMI kablosu da ilk etapta kutu içinde yer alıyor.

EN İYİLERİ BU CiHAZDA

The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Super Mario Odyssey, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Splatoon 2 ve Kirby gibi yapımlarıyla ön plana çıkan Nintendo Switch, 3. parti geliştiricilerden de destek alıyor. Hem evde hem de dışarıda oynanabilen Nintendo Switch’te; Doom, Wolfenstein 2, FIFA 18 ve Dark Souls Remastered gibi yapımlar da yer alıyor. Ayrıca tüm dünyayı kasıp kavuran Super Smash Bros.‘un Switch sürümü de 2018’in sonlarına doğru yayınlanacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX