0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Nisan 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:23 Nisan 2019 Salı 10:42:00

Hayaller ‘Yanal’ oldu

Fatura, Ali Koç gibi büyük vaadlerle takımın başına geçen tecrübeli çalıştırıcıya kesildi.

GÜNEŞ

“Sezonun ikinci yarısının lideri olacağız” gibi iddialı söylemlerle Sarı-Lacivertliler’in teknik patronu olan Ersun Yanal, Fenerbahçe’ye çare olamadı. Kadro tercihi ve oyun anlayışıyla gelecek sezon takımın başında Yanal’ı görmek istemeyen taraftarlar, çok güvendikleri Koç’a da isyan etti

14 MAÇTA SADECE 19 PUAN

 ■ FENERBAHÇE’DE yaşanan kötü durumdan çıkamamanın faturası Ersun Yanal’a kesildi. 29. hafta itibariyle düşme hattının 5 puan üzerinde 33 puanda 14. sırada yer alan Sarı-Lacivertliler’de kriz var. Taraftarın baskısı üzerine başkan Ali Koç’un takımı emanet ettiği Yanal, görevine başladığından bu yana verdiği sözlerin hiçbirini tutamadı. “Sezonun ikinci yarısının lideri olacağız” demesine rağmen 14 maçta sadece 19 puan alabilirken, takımı küme düşme hattından uzaklaştıramadı.

ÜMRANİYE’YE İKİ KEZ YENİLDİ

 ■ BEŞİKTAŞ ve Galatasaray derbisi sonrası alınan beraberliklerle mutlu olan tecrübeli çalıştırıcının vaat ettiği ofansif futbol da gerçekleşmedi. 14 maçta 20 gol atarken, 18 kez de topu ağlarında gördü. Türkiye Kupası’nda da her iki maçta 1. Lig ekibi Ümraniyespor’a 1-0 yenilerek veda eden Yanal, Sarı-Lacivertliler’in tarihine ‘alt lig takımına her iki maçta da yenilerek elenen teknik adam’ olarak geçti. Arkasında olan taraftar desteğini de kaybeden Yanal, sosyal medyada yerden yere vuruldu.

NE DEDİYSENİZ YAPTIK… HAK ETMEDİK

 ■ KADRO tercihi ve oyun anlayışıyla gelecek sezon takımın başında teknik direktör olarak Ersun Yanal’ı görmek istemeyen taraftarlar, çok güvendikleri Ali Koç yönetimine de isyan etti. “Forma dediniz aldık, kombine dediniz aldık, maça gelin dediniz geldik, FENER OL dediniz olduk… Sonuç bu mu? Bunu hak etmiyoruz” diyen Sarı-Lacivertli renklere gönül verenler, transferden sorumlu tutukları Damien Comolli’nin takımla olan ilişkisinin kesilmesini talep etti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX