0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ağustos 2018 Cumartesi 00:00:00 - Güncelleme:11 Ağustos 2018 Cumartesi 00:00:00

24 ayar apartman

Malatya’daki inşaat firması büyük bir görgüsüzlüğe imza attı. Daireleri değerinden 10 kat pahalıya satmak isteyen müteahhit, apartmanı altınla kapladı. 

Malatya’da görgüsüzler apartmanı inşa edildi. Altın ve döviz kurlarının ekonomik saldırıları nedeniyle değişkenlik gösterdiği bu günlerde altın kaplama olan 4 katlı apartman kafalarda soru işareti oluşturdu. Hacı Abdi mahallesindeki mimari Doğu Anadolu'da tek, Türkiye genelinde ise nadir örnekleri bulunan özellikler taşıyor. 

100 KAT DAHA PAHALI 

Mimari öyle lüks yapılmış ki, apartmanın her dairesinde musluklar ve kapı kulpları 24 ayar altın kaplamadan oluşuyor. Duvar süslemeleri ve mobilyaları da altın varaktan olan yapıdaki işlemelerde büyük paralar harcandığı gözler önüne seriliyor. İçerisindeki eşyalardan dekorasyonuna kadar her şeyi el yapımı olan bina, diğer yapılardan 100 kat daha pahalıya geldi. Toplam 24 milyon liraya mal olan apartmanın dubleks dairesinde oturmak isteyenlerin 4.5 milyon lirayı gözden çıkarması gerekirken standart daireler ise 3 milyon liradan satışa sunuluyor. 

ÖZEL GÜVENLİK SİSTEMİ 

Yapıyla ilgili açıklamalarda bulunan şirket sorumlusu Özgür Şahin, mimaride kullanılan malzemeleri överek yurtdışından getirildiğini söyledi. Şahin, “Dış cephe tamamen bir saray edasında. Tavan ve duvar işlemleri altın yaldızlıdır. Mimaride kapı kolları ve musluklarda 24 ayar altın kaplama kullanılmış olup, mobilyalar altın yaprakla işlenmiştir. Süslemelerde ise altın yaldız ve kristaller kullanılmıştır. Çelik kapılar özel güvenlikle tasarlanmıştır. Kapılarda parmak okuma sistemi mevcuttur. Özel bir güvenlik sistemiyle korunmaktadır” diye konuştu. İnşa edilmesi 4 yıl süren apartmanın yeni sahiplerinin veya sahibinin kim olacağı ise merak konusu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX