0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mayıs 2017 Perşembe 08:56:00 - Güncelleme:18 Mayıs 2017 Perşembe 08:58:00

Ankara’da iş adamının evine kalaşnikoflu saldırı! Pompalı tüfekle karşılık verdi

Ankara'da bir güvenlik firması sahibinin site içindeki evine kalaşnikof silahla ateş açan saldırganlar ev sahibi saldırganlara pompalı tüfekle karşılık verdi

 

Çankaya'da Yaşamkent'teki bir sitede yaşayan iş adamı Hakan K'ya ait eve kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından kalaşnikof silahla ateş açıldı. Hakan K'nın pompalı tüfekle karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmanın ardından saldırganlar kalaşnikof silahı olay yerinde bırakarak uzaklaştı. 

 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri evin bahçesinin girişinde kalaşnikof silah ile çok sayıda boş kovan buldu.  Ekipler, ölen ya da yaralanan olmayan saldırı sırasında binaya çok sayıda mermi isabet ettiğini belirledi. 

 

Ankara’da iş adamının evine kalaşnikoflu saldırı... Çatışma çıktıHakan K'nın koruma ve özel güvenlik ile prodüksiyon şirketleri bulunduğu, eşi Bircan K'nın ise avukat olduğu öğrenildi. Saldırganları yakalamak için alarma geçen polis ekipleri, sitedeki güvenlik kamera görüntülerini izlemeye aldı.(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX