0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:13:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 13:30:00

Ataşehir'de can pazarı! Çocukları açılan battaniyeye atıp ikinci kattan atladı

İstanbul Ataşehir'de çıkan yangında 3 çocuğunu mahalle sakinlerinin açtığı battaniyeye atan kadın ikinci kattan atladı. Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, kadın ve çocukları hastaneye kaldırıldı.

Ataşehir Yenisahra mahallesi incekaş sokakta bulunan 4 katlı bir apartmanın ikinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede diğer katları da sardı. İddiaya göre, yangının çıktığı dairede bulunan Naciye Ş. isimli kadın 5 yaşından küçük 3 çocuğunu apartmanın girişinde battaniye açarak bekleyen vatandaşlara attı. Ardından da kendisi atladı.

KADIN VE ÇOCUKLARI HASTANEYE KALDIRILDI

Olay yerine gelen itfaiye ekibi yangını kısa sürede kontrol altına alırken, Naciye Ş. isimli kadının ve çocukların özel bir araçla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

"ÇATIYA ÇIKIP KURTARDIM KENDİMİ"

Yangının çıktığı dairenin üst katında oturan Hakkı Koçak isimli vatandaş, "Çatı arasındaydım, yatıyordum. Sabah bir kalktım. Bağrışmalar vardı, her yer simsiyahtı. Aşağı inmeye çalıştım, dumandan inemedim. Duman direkt benim eve gelmiş, en son çatıya çıktım. Öyle kurtardım kendimi" dedi.

İşte olay yerinden diğer kareler:




Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX