0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2017 Pazartesi 19:01:00 - Güncelleme:13 Kasım 2017 Pazartesi 21:27:00

Atatürk Havalimanı yönüne metro seferleri normale döndü

Atatürk Havalimanı yönüne metro seferleri bir süredir yapılamıyor. Havalimanına giden metro seferleri Dünya Ticaret Merkezi durağından geri dönerken, duraklarda yapılan anonslarda seferlerin teknik bir arıza nedeniyle yapılamadığı bildirildi.

Atatürk Havalimanı metro istasyonunda bulunan şüpheli bir çanta polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri tarafından kontrollü şekilde patlatılan çanta boş çıkarken, metro seferleri yaklaşık yarım saat yapılamadı. 
 

Atatürk Havalimanı metro istasyonunda akşam saatlerinde fark edilen bir çanta polisi alarma geçirdi. Şüpheli çantanın fark edilmesi üzerine istasyona bomba imha ekipleri çağrılırken, havalimanına metro seferleri durduruldu. Duran seferler nedeniyle metro istasyonlarında yoğun kalabalık oluştu. Olay yerine gelen uzman ekipler, yaptıkları incelemenin ardından şüpheli çantayı kontrollü şekilde fünye ile patlattı. Patlatılan çanta boş çıkarken, daha sonra metro seferleri normale döndü.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX