0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Eylül 2019 Çarşamba 09:16:00 - Güncelleme:22 Eylül 2019 Pazar 11:57:00

Avlu yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak?

Avlu yeni sezon hangi kanalda yayınlanacak? Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak? sorularının yanıtı diziseverler tarafından merak ediliyor. Avlu dizisinin tutkunları, dizinin yeni sezonu ile ilgili araştırma yapıyor.

Avlu yeni sezon gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Avlu dizisinin tutkunları, dizinin yeni sezonu hakkında araştırma yapıyor. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicilerden tam not alan Avlu, geçtiğimiz sezon Star TV ekranında final yaptı. Dizinin 3. sezonunun olup olmayacağı merak ediliyordu. Avlu yeni sezon ne zaman başlayacak? Avlu yeni sezon hangi kanalda? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Dizi ile ilgili son gelişmeleri Demet Evgar paylaştı. Avlu yeni sezonu ile ilgili merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

AVLU YENİ SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Avlu yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Avlu yeni sezon fragmanı da yayınlanmadı. 

AVLU NEREDE YAYINLANACAK?

Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin başrollerini paylaştığı dizi, Netflix Original’a satıldı. Bu bilgiyi dizinin başrol oyuncularından Demet Evgar paylaştı. Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini ise Yüksel Aksu, Hülya Gezer ve Şafak Bal'ın üstlendiği dizi Avlu yeni sezonda Netflix’te olacak. 

Avlu yeni sezonda Netflix’te olacağını belirten Demet Evgar, "Dizimiz Netflix Original'a satıldı. Netflix tarihinde bir ilk... Baştan itibaren yapımında bulunmadığı bir işi Netflix Original olarak almıyor, Netflix olarak alıyor. Çok gurur duyuyorum!” dedi.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX