0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ekim 2019 Cumartesi 09:39:00 - Güncelleme:31 Ekim 2019 Perşembe 10:15:00

Azize oyuncu kadrosunda kimler var?

Azize dizisi yoğun ilgi görüyor. Azize dizisinin fragmanı Kanal D ekranlarında dönmeye başladı. Çok yakında başlaması beklenen Azize dizisinde başrolünde Hande Erçel ve Buğra Gülsoy yer alıyor. Handa Erçel ve Buğra Gülsoy hayranları Azize dizisi hakkında araştırmalar yapıyor.

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Azize dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak. Azize dizisinin fragmanı Kanal D'de dönmeye başladı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy hayranları heyecanla dizinin başlamasını bekliyor. Azize dizisi tarihi belli oldu mu? Azize oyuncu kadrosunda kimler var? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. "Aşk konuşunca intikam susar." sloganı ile tanıtılan Azize dizisi hakkında merak edilenler haberimiz içerisinde yer alıyor.

AZİZE FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.
 

AZİZE FRAGMAN ÖZETİ

Hande Erçel: "Hergün uyanıyorum, nefes alıyorum. Niçin? Kimim ben?

Buğra Gülsoy: Yabancısın?

Hande Erçel: Gökten yere inmiş bir melek mi?

Buğra Gülsoy: Belki de bir şeytan.

Hande Erçel: Bir ölüm meleği.

Buğra Gülsoy: Bilmiyorum.

Buğra Gülsoy: Bir gün anlayacağım.

Hande Erçel Asla anlayamayacaksın.

Hande Erçel İntikama adanmış Azize'yim ben.

AZİZE DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Azize'nin başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in yer alıyor. Yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, dizinin senaryosu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak'a ait. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX