0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Ocak 2019 Cuma 18:31:00 - Güncelleme:11 Ocak 2019 Cuma 18:32:00

Başkan Erdoğan'a Trabzon'da 'Tutku Yalçın' sürprizi: Tutku, burada ne işin var kız?

Başkan Erdoğan, İzmir'de görüştüğü ve sohbetiyle çevresindeki kahkahalara boğan engelli Tutku Yalçın'ı Trabzon'da da görünce şaşırdı. Konuşmasını yarıda kesen Başkan Erdoğan 'Burada ne işin var kız, Allah senin iyiliğini versin' dedi.

Gunes.com / Haber Merkezi

Türkiye'nin bu görüntülerle hafızasında kalan Tutku Yalçın, Başkan Erdoğan'ı Trabzon ziyaretinde de yalnız bırakmadı. Trabzon adaylarını açıklamak üzere sahnede konuşan Başkan Erdoğan, Tutku Yalçın'ı görünce sözünü yarıda kesip 'Tutku, burada ne işin var kız. Hey Allah senin iyiliğini versin. Bu Tutku bir alem' dedi.

İŞTE O ANLAR...
 

 


TÜRKİYE TUTKU'YU İZMİR'DEKİ GÖRÜNTÜLERLE TANIMIŞTI

 

 

 İzmir'de AK Parti ilçe başkan adaylarını açıklayan Başkan Erdoğan, program çıkışında kendisini bekleyen genç bir kızla ayak üstü sohbet etti. Gülümseten diyalogda genç kız Başkan Erdoğan'dan polislerimiz için 3.600 sözü alırken 'Herkese var doktora hemşireye, polis abilere niye yok' demişti.

İzmir'de büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Erdoğan, aday tanıtım toplantısının ardından kendisini kapıda bekleyen küçük bir kızla sohbet etti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Başkan Erdoğan'a 'Sen benim gerçek babamsın.Bu babam bir tane' diyerek karşıladı. Başkan Erdoğan'ın Manisa'daki iki açılışına da katılacağını belirten genç kız, polis memurları için 3600 ek göstergenin gerçekleşmesini istemişti.

Genç kızın Başkan Erdoğan ile gerçekleştirdiği diyalog herkesi güldürürken 'Polis abilere neden 3600 yapmıyorsun, herkese var da polis abilere neden yok. Polis abiler seni koruyor' sözüne Başkan Erdoğan 'Sen söyledikten sonra tamam ya' cevabını verdi. Genç kızın '100 günlük programınızda yokmuş ama' sözleri salondaki herkese kahkaha atmıştı.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX