0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2019 Perşembe 09:49:00 - Güncelleme:21 Kasım 2019 Perşembe 10:11:00

Beşiktaş'ta Karius'un bonservisinin alınması için düğmeye basıldı!

Son beş maçta bir gol yiyen ve yaptığı kurtarışlarla takdir toplayan 26 yaşındaki Loris Karius'un tapusu için yönetici Erdal Torunoğulları Liverpool'la masaya oturacak.

Geçtiğimiz sezon Fabri'nin Fulham'a transferi sonrasında Liverpool'dan kiralık olarak kadroya katılan Loris Karius, geldiği günden itibaren siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti. Alman kaleci bu sezona da kötü başlamış ve sekiz maçta kalesinde tam 16 gol görmüştü.

Takımın toparlanmasıyla birlikte Karius da kendine geldi. Alman file bekçisi son beş maçta sadece bir gol yerken, yaptığı kritik kurtarışlarla da galibiyetlerde önemli rol oynadı. Antalyaspor deplasmanında 86. dakikada mutlak bir gole mani olan Karius, Denizlispor maçında da Rodallega'nın frikik vuruşunu 90 diye tabir edilen köşeden çıkarmıştı. Kurtarışlarının yanı sıra savunmanın paslaşmasına da başarıyla katkıda bulunan 26 yaşındaki kaleci için yönetim düğmeye bastı.

İndirim istenecek

Alman file bekçisinin bonservisini almak için harekete geçildi. Siyah-beyazlıların, İngiliz ekibi Liverpool ile Karius'un bonservisini almak için görüşmelere başlayacak. Kiralık sözleşmesi bu sezonun sonunda bitecek olan başarılı kalecinin 7 milyon avroluk satın alma opsiyonu ise yönetimi zorluyor.

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın önümüzdeki günlerde İngiliz kulübünün yetkilileriyle görüşerek bonservis bedelinde indirim isteyeceği öğrenildi. Görüşmede Karius'un Beşiktaş'ta forma giymekten ve Türkiye'de yaşamaktan çok mutlu olması koz olarak kullanılacak. Siyah-beyazlı yönetimin her ihtimale karşı alternatif isimler de belirlediği ve eski kalecileri Fabri'nin de listede olduğu gelen haberler arasında.

Muhayer savaşı

Beşiktaş'ta bu sezon sadece Göztepe maçında ve altı dakika şans bulabilen Muhayer Oktay'ın talibi çok. Süper Lig kulüpleri Ankaragücü, Gazişehir, Denizlispor, Göztepe ve Antalyaspor, 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

(Türkiye)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX