0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2019 Cumartesi 09:10:00 - Güncelleme:23 Şubat 2019 Cumartesi 09:13:00

Çarpıcı itiraf! 'Hoca bana fazla güvenmedi'

İtalya ve İngiltere’den de benimle ilgilenen kulüpler olmuştu ancak hiçbiri somut tekliflerle gelmedi. Daha doğrusu hiç kimse bana F.Bahçe’nin ödediği parayı vermeye yanaşmadı.

FENERBAHÇE’NİN devre arasında Empoli’den 4.5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc, ülkesi Slovenya’da yayın yapan Siol adlı internet sitesine Sarı Lacivertliler’e transfer sürecini anlattı. İşte Zajc’ın birbirinden çarpıcı açıklamaları: Fenerbahçe, benimle ilk defa aralık ayının başlarında ilgilendi. Ancak o zamanlar somut hiçbir şey yoktu. Empoli’de de neler olacağını bilmiyordum. Kulüpteki durumdan memnun değildim. Ne düşüneceğimi bilmiyordum. Kış arasından sonra kulübe döndüğümdeyse ayrılmam gerektiğini hissettim. 

GELMEK GERÇEKTEN ZORDU

Kararımı verdikten sonra İstanbul’dan somut bir teklif geldi. Bu teklifi değerlendirmeye aldım. Konya’da oynayan arkadaşım Skubic’le de görüştüm. Ancak Fenerbahçe’ye gitme kararını almak, benim için gerçekten çok zordu. Fenerbahçe gerçekten dev bir kulüp. Eğer bir Türk vatandaşı değilseniz buradaki taraftarların adeta kulüpleri için yaşadığını algılamanız çok zor. Ne kadar fanatik olduklarını, Fenerbahçe’nin onlar için ne ifade ettiğini anlayamazsınız. Bütün bunları gördükten sonra doğru bir karar verdiğinizi düşünüyorsunuz.

BENİM İÇİN MÜKEMMEL OLDU

F.Bahçe’nin gerçekten çok büyük bir dev olduğunu öğrendim. İtalya ve İngiltere’den de çeşitli teklifler önümdeydi. Günün sonunda kimse bana F.Bahçe kadar ödeme yapamıyordu. Geçtiğimiz yıl Serie A’da oynayan bir kulübe gelip en iyi oyuncular arasında oynama şansını yakalayarak hayalim gerçeğe dönüşmüştü. Empoli, geçtiğimiz yıl teknik direktör değiştirdi ve gelen hoca bana fazla güvenmedi. Bu da benim için bir sürprizdi çünkü iyi oynuyordum. Bunun kariyerime başka bir yerde devam etmem için bir mesaj olduğunu düşündüm. Sonunda benim için en mükemmeli oldu ve Türkiye’ye gidebildim.

(Aksam)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX