0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Aralık 2019 Salı 09:22:00 - Güncelleme:23 Aralık 2019 Pazartesi 10:34:00

LGS örnek sorular haberimizde

Aralık ayına girilmesi ile öğrenciler MEB LGS Aralık ayı örnek sorular yayınlandı mı? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. En son Kasım ayı için yayınlanan MEB LGS örnek sorular haberimizde yer alıyor..

Bu sene orta son sınıfa giren öğrenciler öğrenimlerine devam edecekleri liseyi belirlemek için LGS sınavına girecekler. 8. sınıf öğrencileri yüzdelik olarak yüzde 70 girdiği sınav puanı, yüzde 30 ise diploma notuyla liselere yerleştiriliyor. Bu sınava hazırlanmaya başlayan öğrenciler MEB tarafından yayınlanan örnek soruları da yakından takip ediyor. MEB tarafından geçtiğimiz yıldan beri düzenli olarak yayınlanan LGS örnek soruları, öğrencilere sınava hazırlanma aşamasında yardımcı oluyor. MEB LGS örnek sorular haberimizde yer alıyor..

ARALIK AYI ÖRNEK SORULAR LGS YAYINLANDI MI?
 
Aralık ayı LGS örnek sorular henüz yayınlanmadı.  Aralık ayı LGS örnek sorular yayınlandıktan sonra haberimiz içerisinde yer alacak.

 

MEB LGS KASIM AYI SAYISAL ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ. 

 
MEB LGS KASIM AYI SÖZEL ÖRNEK SORULARI İÇİN TIKLAYINIZ. 
 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX