Enerjiler ile dolu bir Ay tutulması bizleri karşılıyor! Astrolog Dr. Şenay Devi'den haftalık burç yorumları

Yayın Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 10:18:00

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2024 Cumartesi 10:18:00

Astrolog Dr. Şenay Devi'nin haftalık burç yorumları merak ediliyor. Enerjiler ile dolu bir Ay tutulması bizleri karşılıyor! Ay tutulması; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını neasıl etkileyecek? Tutulmalar, önümüzdeki altı ay boyunca çok özel temalar etrafında yaşamlarımızı etkileyecek. Tutulma enerjisiyle inanılmaz hassasiyet, sezgi, yaratıcılık ve duygu yaratabilir. Bununla birlikte, bizi yanılsamaya, yorgun ve öfkeli bir ruh haline de büründürebilir. Aman dikkat! Tutulma esnasında kıskanç insanların entrikaları öfke patlamaları ilişkilerde gerginlikler çok yükselebilir. Kontrollü olmalı sonrasında pişmanlık duyacağımız tavırlarda bulunmamalıyız. İşte, Astrolog Dr. Şenay Devi'den Ay tutulması etkisinde haftalık burç yorumları...

Haftalık burç yorumları araştırılıyor. Bu hafta gökyüzünün bizlere mesajı ne? Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? 20-26 Eylül haftasında burçları neler bekliyor? Tüm bu soruların yanıtı merak ediliyor. Astrolog Dr. Şenay Devi haftalık burç yorumlarını sizler için kaleme aldı.

ENERJİLER İLE DOLU BİR AY TUTULMASI BİZLERİ KARŞILIYOR

Çok kuvvetli enerjiler ile dolu bir Ay tutulması bizleri karşılıyor. Tutulma dünyanın karanlık gölgesinde sadece 64 dakika sürecek. Hasat ayı aynı zamanda Balık burcunda bir Ay tutulmasıdır. Bu Su burcunun enerjisi hayatımızda etkili olacak. Balık Zodyak kuşağının 12'inci burcudur. 10 Mart 2024'te Balık burcundaki yeni ayda (20 derece) ortaya çıkan her şey ile bağlantılı olacak.

Ay tutulmaları Dolunay'lardan üç kat daha güçlü ve duygusal olduğumuz enerjileri barındırır. En içsel korkularımızı, duygularımızı ve eylemlerimizi değerlendirmemize neden olan bir kriz olayını tetikleyerek dorukları, atılımları veya çöküşleri işaret tetikleyicidir. Çoğu zaman yaşamlarımızın en unutulmaz anlarından bazıları Güneş veya Ay tutulmalarının yakınında gerçekleşir. Tutulma sezonunun ortasında olacağız, bu yüzden teknik olarak 18 Ağustos 2024'ten itibaren bu enerjiyi yoğun ve yorucu bir şekilde hissettik.

Tutulmalar, önümüzdeki altı ay boyunca çok özel temalar etrafında yaşamlarımızı etkileyecek. Tutulma enerjisiyle inanılmaz hassasiyet, sezgi, yaratıcılık ve duygu yaratabilir. Bununla birlikte, bizi yanılsamaya, yorgun ve öfkeli bir ruh haline de büründürebilir. Hayal dünyamız bu ara aşırı yoğun olacak. Aldığımız uyarılar ve bilgilerin farkında olmak çok önemlidir. Çünkü bir sünger gibi olacağız ama aynı zamanda gerçeklikle teması kaybetmemek oldukça önemli paranoyaya veya kafa karışıklığına dönüşmeye çok daha fazla eğilimli olabiliriz. Gerçeklerden kaçma eğilimi zanlarımızla hareket ederek büyük pişmanlıklarla yüzleştirebilir bizleri.

Aman dikkat! Tutulma esnasında kıskanç insanların entrikaları öfke patlamaları ilişkilerde gerginlikler çok yükselebilir. Kontrollü olmalı sonrasında pişmanlık duyacağımız tavırlarda bulunmamalıyız.

ASTROLOG DR. ŞENAY DEVİ'DEN 20-26 EYLÜL HAFTALIK BURÇ YORUMLARI...

KOÇ: Tutulma iç dünyanıza yönelmeye davet ediyor sizleri. "Geçmişinizle, bagajınızla, endişelerinizle ve korkularınızla yüzleşmeniz gerekebilir," Zihinsel ve fiziksel sağlığınız etrafında "büyük bir sarsıntı" bile olabilir," dikkatli olun. Emanete ihanet ya da gizli bir aşk ilişkisi yaşadıysanız emanet edilenle ilgili zaaflarınıza yenildiyseniz "Tutulma enerjisi ile gölgelerden sırlar veya skandallar ortaya çıkabilir."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN.