0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mayıs 2017 Perşembe 10:04:00 - Güncelleme:18 Mayıs 2017 Perşembe 10:07:00

Erkek arkadaşını bıçaklayan kadın 'olağanüstü yetenekli ve zeki' diye beraat etti

İngiltere’de Oxford Üniversitesi tıp öğrencisi genç kadın, erkek arkadaşı Thomas Fairclough’ı bacağından bıçakladı. Ancak genç kadın 'olağanüstü yetenekli ve zeki' bulunarak mahkeme tarafından beraatine karar verildi

 

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre, İngiltere’nin Oxford Üniversitesi’nde tıp eğitimi gören Lavinia Woodward (24) isimli kadın, Tinder aracılığıyla bulduğu erkek arkadaşı Thomas Fairclough’ı bacağından bıçakladı. İddiaya göre Woodward, sevgilisinin üzerine laptop, bardak ve reçel kavanozu da fırlattı.

 

Mahkeme, tıp dergilerinde makaleleri yayınlanan ve gelecek vaat eden kalp cerrahının ceza almasının “kariyerini kötü yönde etkileyeceği için” beraat kararı verdi.  Yargıç Ian Pringle, “Bu olağanüstü yetenekli genç kadının istediği mesleğe girme konusundaki uzun süredir çabaladığı kariyer hedefini önlemek çok ağır bir ceza olur” diye konuştu. 

 

Woodward, haberi kutlamak için mahkemenin hemen ardından Barbados’a tatile gitti. Woodward’ın bir arkadaşı ise, “Nobel Ödülü kazanabilecek kadar zeki birisidir” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX