0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:21 Ocak 2019 Pazartesi 08:00:00

'İhanet çetesinin Türkiye'de beli kırıldı'

FETÖ’nün Türkiye’de büyük oranda etkisizleştirildiğini belirten Başkan Yardımcısı Oktay, yurtdışındaki hainleri kastederek, “Rahat edemeyecekler, rahat ettirmiyoruz” dedi. 

Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, FETÖ'nün Türkiye'deki belinin kırıldığını, ancak mücadelenin “Şu kadar kişi tutuklandı, şu kadar kişi görevden alındı, şu kadar hükümlü var dolayısıyla bitmiştir” denilemeyeceğini ve bunu söylemenin bu alandaki mücadelede rehavete neden olabileceğini vurguladı. 

REHAVET YASAK

Asla rehavete kapılmayacaklarını vurgulayan Oktay, “Bütün ciddiyetimizle, gücümüzle, kararlılığımızla bu örgütün içine, Türkiye içinde gitmeye devam edeceğiz. Tüm kurumlarımız nezdinde özellikle güvenlik birimlerimiz, yargı başta olmak üzere ama bir yurtdışı ayağı var. Yurtdışındaki henüz aynı derecede temizlenebildiğini ifade etmek henüz mümkün değil. Çünkü terör örgütünün başı, bugün hala ABD’de çalışmalarına bir şekilde devam ediyor. Birçok ülkede çalışmalarına devam ediyor” diye konuştu. 

MAARİF VAKFI ETKİLİ

Dünyanın birçok noktasında Maarif Vakfı aracılığıyla mücadelenin sürdüğünü dile getiren Başkan Yardımcısı Oktay, “Rahat edemeyecekler bunu söylüyoruz ve rahat ettirmiyoruz da” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX