0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2019 Perşembe 09:27:00 - Güncelleme:21 Kasım 2019 Perşembe 09:28:00

Riddick konusu ne? Riddick oyuncuları kimler?

Riddick hangi kanalda, saat kaçta? Riddick konusu ne, Riddick oyuncuları kimler? soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Aksiyon filmlerinin yıldız oyuncularından Vin Diesel'in başrolünde oynadığı film Riddick dün akşam televizyon izleyicileri ile buluştu. Bilim kurgu filmlerinden hoşlananlara keyifli saatler geçirtecek Riddick filmi ile ilgili aramalar yoğunlaşıyor. Riddick filmine ilişkin merak edilenler haberimizde yer alıyor..

Riddick filmi dün akşam televizyon izleyicileri ile buluştu. Riddick filmini daha önce izlemeyenler ile yendien izlemek isteyenler filmin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek istiyor. Riddick hangi kanalda, saat kaçta? Riddick konusu ne, Riddick oyuncuları kimler? sorularının yanıtı arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Riddick filmi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

RİDDİCK FİLMİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Riddick filmi 20 Kasım akşamı saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

RİDDİCK KONUSU NE?

Kendi insanları tarafından ihanete uğrayan Riddick, kendini yaşamın olmadığı ve güneşin kavurduğu ıssız bir gezegende bulur; kısa bir süre sonra ise gezegenin zannettiği kadar ıssız olmadığını fark eder. İlginç bir uzaylı türünün yaşam alanı olan bu gezegende tuhaf yaratıkların saldırısına uğrar. Düşmanlar karşı koyamayacağı kadar güçlüdür ve bulunduğu tehlikeli bölgeden bir an önce kaçar. Hayatını kurtarmak için uğraşırken bir yardım alarmını aktive eder ve bu alarmın aktif olmasıyla birlikte iki gemi harekete geçip gezegene iniş yapar. Birbirine savaş açan gemilerden birinde paralı askerler çalışmaktayken, diğer gemiye Riddick'in geçmişinden gelen önemli biri kaptanlık etmektedir.

RİDDİCK OYUNCULARI KİM?

Yönetmen: David Twohy
Oyuncular: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX