0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2020 Perşembe 09:53:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2020 Perşembe 09:53:00

İtfaiyeden cep telefonu destekli kedi kurtarma operasyonu

Kaynak: DHA

ABONE OL

ERZURUM merkez Palandöken ilçesinde mazgala kedi sıkıştığı ihbarı alan Büyükşehir Belediyesi itfaiye görevlileri, önce caddedeki mazgalları tek tek kontrol etti. Kedinin bulunduğu bölgeyi bir vatandaşın göstermesi üzerine itfaiye görevlisi, mazgalı açarak cep telefonundan kedi sesi vermeye başladı. Kedinin yerini öğrenen itfaiye ekipleri, yaptıkları çalışmayla kediyi bulunduğu yerden çıkarmayı başardı.

İlçeye bağlı Yunusemre Mahallesi 1'inci Hürriyet Sokak'ta bir vatandaş atık su borusunda bir kedinin mahsur kaldığını farkederek Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na haber verdi. Bölgeye gelen itfaiye görevlileri, caddede bulunan mazgalları tek tek kontrol etti.

Bir vatandaşın sesin geldiği mazgalı göstermesi üzerine çalışmalarını burada yoğunlaştı. Atık su borusunun geçtiği mazgalı açan itfaiye eri, daha sonra cep telefonuyla kedi sesi vermeye başladı.

Sese cevap veren kedinin yerini belirleyen itfaiye erleri kurtarmak için çareler aramaya başladı. Bu arada bulunduğu yerden hareket eden kedi, borunun apartmana giden tarafına geçti.

Etiketler : Kedi itfaiye kurtama erzurum
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX