0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Nisan 2020 Çarşamba 11:11:00 - Güncelleme:08 Nisan 2020 Çarşamba 11:11:00

Kapalı çarşıda sessizlik hakim

Kaynak: IHA

ABONE OL

Kahramanmaraş'ta korona virüs nedeniyle tarihi kapalı çarşıda sessiz bekleyiş sürüyor.

Dulkadiroğlu ilçesinde yer alan tarihi kapalı çarşı, dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle adeta sessizliğe büründü. Kapalı çarşıdaki bazı esnaflar iş yerlerini kapatıp, ‘Korona virüs nedeniyle kapalıyız,, evde kal, evde hayat var’ şeklinde yazılar asarken, bazıları da kepenk açarak müşteri bekliyor.

Ödemeleri nedeniyle iş yerini açmak zorunda olduğunu söyleyen esnaf Mehmet Çuhadar, "Birçok dükkan kapalı, biz de kapalıydık. Ancak bizim de belli ödemelerimiz var ve ister istemez iş yerimizi açmak durumundayız. Ama müşteri maalesef yok. Tabii önce sağlık diyoruz ve tedbirimizi de aldık. Yine de müşterimizi bekliyoruz" dedi.

Esnaf Fatih Ağcan ise, "Şuanda vatandaşlar dışarı çıkmıyor. Genelde vatandaşlar kurallara uyuyor. Bizde evde sıkıldığımızdan vakit geçirmek için geliyoruz" diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX