0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Ağustos 2018 Cuma 21:53:00 - Güncelleme:10 Ağustos 2018 Cuma 22:26:00

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu megafonla "denize girmeyin" uyarısında bulundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde şiddetli rüzgar ve dalga nedeniyle denize girilmemesi kararı alındı. Belediye başkanı megafonla sahildeki vatandaşları uyardı.

Karasu Kaymakamlığı, ilçede birkaç gündür devam eden rüzgar ve denizdeki dalga nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için denize girilmemesine karar verdi.

Karar üzerine Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, megafonla sahildeki vatandaşlara uyarı anonsları yaptı.

Yasağa rağmen denize girmek isteyen bazı kişileri cankurtaranlar engellerken, sahilde dolaşan görevliler de vatandaşlara denize girilmemesi kararını hatırlattı.

Konuya ilişkin gazetecilere açıklama yapan İspiroğlu, denizin üç gün boyunca dalgalı ve rüzgarlı olacağı bilgisini aldıklarını söyledi.

Karasu sahilinde denize girilmemesini isteyen İspiroğlu, "Belediye ekipleri olarak denizin çok dalgalı ve rüzgarlı olduğu günlerde sahile inerek vatandaşların can güvenliği için vatandaşlarımızla konuşarak devamlı megafonlarla anonslarımızı yaparak, uyarılarda bulunuyoruz." diye konuştu.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX