0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Aralık 2020 Salı 15:30:00 - Güncelleme:02 Aralık 2020 Çarşamba 06:59:00

Karsız kayak antrenmanı

Muş'ta, Kayaklı Koşu ve Biatlon Milli Takım sporcuları, kar yağmadığı için antrenmanlarını çimde yapıyor. Şampiyonaya hazırlanan sporcular, ‘Yazın asfaltta yaptık, şimdi de kar yağana kadar böyle idare edeceğiz” dedi.

Kış mevsiminin soğuk ve çetin geçtiği Muş’ta halen kar yağmaması, sporcuların antrenmanları için engel oluşturmadı. Koronavirüs salgını nedeniyle şehir merkezinden uzak duran Kayaklı Koşu ve Biatlon Milli Takım sporcuları, Güzeltepe Kayak Merkezi pistindeki çim üzerinde kar kayaklarıyla Türkiye, Avrupa, dünya ve uluslararası diğer şampiyonalara hazırlanıyor.

MÜSABAKALARA BİR AY SÜRE KALDI

Koronavirüs salgını dolayısıyla sosyal mesafe kuralına dikkat eden sporcular, ayaklarındaki kar kayaklarıyla birbirlerinden mesafeli bir şekilde çim üzerinde koşup, dağ yamaçlarına tırmanıyor. Zorlu koşullarda antrenmanlarını aksatmadan sürdüren sporcuların tek hedefi ise aralık ve ocak ayında yapılacak yarışmalara en iyi şekilde hazırlanmak ve Türk bayrağını dalgalandırmak.

Antrenmanlarını yazın sıcak asfalt üzerinde, sonbahar mevsiminde ise çim üzerinde gerçekleştirdiklerini söyleyen sporcular, "Bu azimli çalışmalar sonucunda en iyi şekilde, en büyük başarıları almaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Etiketler : karsız kayak antrenmanı kayak antrenmanı Muş milli takım sporcuları
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX