0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Nisan 2019 Salı 12:16:00 - Güncelleme:16 Nisan 2019 Salı 16:49:00

Sosyal medyada yoğun ilgi gördüler! Tehlikeye aldırış etmeden kayalıklara sıkışan yılanı böyle kurtardı

Tehlikeye aldırış etmeden kayalıklara sıkışan yılanı böyle kurtardı o esnada kendisini görüntüleyen arkadaşının yaptığı anons ise gülmekten kırıp geçti Sosyal medyada yayınlanan görüntüle kısa süre içerisinden en çok izlenenler arasına girdi. Yaptığı anons seyredenleri gülmekten kırıp geçti...

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde suyun içinde, taşlar arasında sıkışan yılanın çobanlar tarafından kurtarılma anı ve yaptıkları anonslu yorumlar seyredenleri gülmekten kırıp geçti.

İlçenin hangi köyünde çekildiği tespit edilmeyen videoda, kış uykusundayken yağan yağmur suları altında kaldığı tahmin edilen yılanı fark eden çobanlar, yılını sıkıştığı yerden tehlikeye aldırmadan kurtarmak için çalışma başlattı. Kurtarılma anını saniye saniye videoya çeken başka bir çobanın, anbean yaptığı Türkçe, zazaca karışık anonsları seyredenleri kahkahaya boğdu.

Sosyal medyada paylaşılan video kısa sürede binlerce izleme alırken, anonsu yapan çobanın performansı herkesi hayran bıraktı.

(İHA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX