0530 708 54 54
0530 708 54 54
04 Nisan 2020 Cumartesi 06:53:00 - Güncelleme:04 Nisan 2020 Cumartesi 06:54:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Cemil Taşçıoğlu'nun oğlundan teşekkür paylaşımı

Kaynak: IHA

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun isminin Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine verileceğini açıklamasının ardından teşekkür paylaşımında bulunan Onur Taşçıoğlu'na, “Tüm sağlık çalışanlarımıza ilham kaynağı olacak. Hatırası hep yaşayacak” diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, korona virüsten hayatını kaybeden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun adının Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine verileceğini açıklamasının ardından hocanın oğlu Onur Taşçıoğlu sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımında bulundu.

 Onur Taşçıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Babam Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’na hak ettiği değeri verdiğiniz, adını sonsuza kadar yaşattığınız, üzüntümüzü bir nebze de olsa azalttığınız, bizi gururlandırdığınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Onur Taşçıoğlu’nun paylaşımına, “Kıymetli babanız Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu hocamız bugün gurur duyduğumuz, inşallah gelecekte de gurur duyacağımız tüm hekimlerimize, tüm sağlık çalışanlarımıza ilham kaynağı olacak. Hatırası hep yaşayacak. Mekanı cennet olsun” diye karşılık verdi.

Etiketler : Cumhurbaşkanı Erdoğan Cemil Taşçıoğlu teşekkür paylaşımı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX