0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 16:40:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 16:42:00

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı yeni sevgilisiyle böyle görüntülendi

Şeyma Subaşı sahilde Fransız DJ Guido Senia ile samimi bir şekilde görüntülenmişti. Bugün çıkan görüntülerde Şeyma Subaşı ile Guido Senia'nın en net ve samimi görüntüleri ortaya çıktı.

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra son dakika olarak ismi çeşitli kişilerle anılan Şeyma Subaşı yeni sevgilisi DJ Guido Senia ile görüntülenmişti. Ayrılık sonrası hemen yurtdışına tatile giden Subaşı'nın Guido Senia ile sahilde sarmaş dolaş fotoğrafları yayınlanmıştı. Yeni çıkan görüntülerde çift orada görüntülendi.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı geçtiğimiz aylarda anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. Subaşı boşanmadan kısa bir süre sonra yeni aşkıyla yakalanmıştı.
Ilıcalı'nın adı da Itır Esen ile aşk dedikodularına karışırken, Subaşı sevgilisiyle uzaklara kaçtı

Aşıkların yeni rotası Phuket oldu. Subaşı ile Guido Senia'nın yan yana olduğu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Fransız Dj Guido Senia sorular üzerine Şeyma Subaşı muhabirlerin aşk haberlerini sorması üzerine gülümseyerek, "Ben şu an mutluyum, başka bir şey söyleyemem." demişti.

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile birlikte olduğunun iddiaları hatırlatılması üzerine söze giren Subaşı, "Sosyal medyada öyle şeyler var gördüm. Ben hayatımdan mutluyum. O da mutlu olsun isterim tabi ki." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX