0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:41:00 - Güncelleme:25 Mayıs 2019 Cumartesi 09:41:00

İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı yayında mı? İşte İstanbullu Gelin son bölümde yaşananlar!

Star TV’nin fenomen dizisi İstanbullu Gelin'de bu hafta yine heyecan dorukta. İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı geldi mi? İstanbullu Gelin son bölümünde neler oldu? sorularının yanıtları tüm İstanbullu Gelin izleyicileri tarafından merak ediliyor. Cuma akşamlarının fenomen dizisi her hafta izleyicisine heyecanlı dakikalar yaşatmayı başarıyor. Reyting sıralamasında da yerini koruyan İstanbullu Gelin'in yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Star TV’nin uzun soluklu dizisi İstanbullu Gelin, bu sezon final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanda heyecan dolu sahneler yine izleyicisini etkilemeyi başaracak. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma Süreyya’dan kendisini öldürmesini istiyor. Büyük bir şok yaşayan Süreyya’nın ne yapacağı merak konusu oldu. İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı geldi mi? İstanbullu Gelin son bölümünde neler oldu? sorularının yanıtları tüm İstanbullu Gelin takipçileri tarafından merak ediliyor. İstanbullu Gelin finaline son 2 bölüm kaldı. İstanbullu Gelin yeni bölümde Garip'in öldüğünü kabullenemeyen Esma'nın hastalığı gitgide artıyor ve yaşamak istemiyor. İstanbullu Gelin'de acı çektiğini söyleyen Esma çareyi Süreyya ile konuşmakta bulunuyor. Bu büyük yükü Süreyya'nın taşıyıp taşıyamayacağı bu akşam belli olacak. İstanbullu Gelin hakkında merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. İşte tüm merak edilenler...

İSTANBULLU GELİN 87. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ? 
İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İstanbullu Gelin 87. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisine eklenecek. 

İSTANBULLU GELİN 86. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
İstanbullu Gelin, bu sezon final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanda heyecan dolu sahneler yaşanıyor. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma Süreyya’dan kendisini öldürmesini istiyor. Büyük bir şok yaşayan Süreyya’nın ne yapacağı merak konusu oldu.
Esma'nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem'in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır. Umutlar yeniden yeşermekteyken Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanmaktadır.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Garip'in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma'nın Garip'in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır. Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya'nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır. Garip'in ölümüyle Boran'lar için farklı bir süreç başlar. Esma'nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.

İstanbullu Gelin dizisi 3. sezonunda ekranlara veda edecek. Son bölümüyle 31 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin final yapacak.

İSTANBULLU GELİN KONUSU NEDİR?
Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesidir. Büyük şehirde yetişmiş, özgürlüğüne düşkün Süreyya ve modern görüntüsüne rağmen ailesine ve geleneklere sıkı sıkıya bağlı Faruk arasındaki aşk, daha ilk dakikadan itibaren pek çok sınavdan geçecektir. Süreyya, konağın çatısı altına giren herkesin tek hakimi olmak isteyen kayınvalidesi Esma hanım, tek amacı genç kızın ayağını kaydırarak onun statüsünü elde etmek isteyen eltisi İpek, kocasının her biri birbirinden sorunlu kardeşleri Fikret, Osman ve Murat’la ilgili sorunlarla boğuşurken, Faruk ise hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan sürpriz bir düşmanla başa çıkmak zorunda kalacaktır. Olaylar geliştikçe neredeyse dört yüz yıldır bütün haşmetiyle ayakta duran konak temellerinden sarsılacak, bütün aile bundan nasibini alacaktır. "İstanbullu Gelin" Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanmıştır. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX