0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Aralık 2019 Perşembe 15:14:00 - Güncelleme:12 Aralık 2019 Perşembe 15:49:00

Tamer Karadağlı'dan flaş sözler: Haluk Bilginer'in ödülünün ekmeğini herhalde ben yiyeceğim

Ünlü aktör Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisindeki "Haluk" karakteriyle özdeşleştiği için Haluk Bilginer ile karıştırıldığını söyledi. Karadağlı, "Haluk Bilginer Emmy ödülü aldı günlerdir tebrikleri ben kabul ediyorum, mesajların altına fotoğrafımı koyuyorlar" ifadelerini kullandı.

Çocuklar Duymasın dizisinde 17 yıl birlikte rol alan Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı, önceki akşam Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri'nde sunuculuk yaptı. Meltem karakterine hayat veren Altuğ, eşi Haluk'u canlandıran Karağlı ile gecede çekildiği fotoğrafları "Paylaşmaya doyamıyorum" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Tamer Karadağlı ise gecede Haluk Bilginer'in puhutv'de yayınlanan Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmasına değindi.

52 yaşındaki oyuncu "Haluk Bilginer, Emmy Ödülü aldı, günlerdir ben tebrikleri kabul ediyorum. Tebrik mesajı yazıp altına benim resmimi koyuyorlar. Bu işin ekmeğini herhalde ben yiyeceğim" dedi.

Posta

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX