0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Eylül 2019 Çarşamba 08:47:00 - Güncelleme:16 Eylül 2019 Pazartesi 11:03:00

MasterChef'te kim elendi?

MasterChef'te kimler eleme potasına girdi? MasterChef'te kim elendi? sorusunun yanıtı MasterChef izleyicileri tarafından merak ediliyor. Haftanın 3 günü yayınlanan MasterChef'te takımlar arası dün akşam eleme oyunu oynandı. Takımlar arası yarışı Rıfat'ın kaptanlık yaptığı mavi takım kazandı. Ancak Orhan'ın kaptan olduğu kırmızı takım eleme oyununa geçti.

TV8 ekranlarında haftanın 3 günü yayınlanan MasterChef'te yaşananlar izleyiciler tarafından merak ediliyor. Yeni sezona damga gibi vuran MasterChef'te 10 bölüm geride kaldı. Geçtiğimiz hafta elenen isim Onur oldu. Onur'un yerine sürpriz yarışmacı Orhan geldi. Takım sayılarında bir azalma olmadı. 

Pazartesi yayınlanan takımlar arası eleme oyununu Rıfat'ın kaptanlık yaptığı mavi takım kazandı. Ancak Orhan'ın kaptan olduğu kırmızı takım eleme oyununa geçti. Eleme oyununda Mustafa'nın yaptığı tabak beğenildi ve dokunulmazlığı Mustafa aldı. Kendisini elemekten kurtaran Mustafa, belirlediği bir ismi eleme potasına gönderdi. Bir diğer aday ise takım oylarıyla belirlendi. Peki, MasterChef'te kimler eleme potasında? MasterChef'te kim elendi? 

MASTERCHEF'TE KİMLER ELEME POTASINDA?

Kırmızı takımın dokunulmazı olan Mustafa, Nalan'nın ismini vererek eleme potasına gidecek ismi açıkladı. Takımın oylarıyla belirlediği isimlerde oybirliği oldu. Orhan ve Eda'nın isimleri çıktı. Beraberlik durumunda kaptan olan Orhan, Eda'nın ismini verdi. 

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te elenen isim dün yayınlanan bölümde belli oldu. Eleme potasına 3. oyunu da kaybeden kırmızı takımdan Ekin ve Orhan eklendi. Bu hafta elenen isim Nalan oldu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX