0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2019 Çarşamba 18:59:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2019 Çarşamba 19:03:00

Netflix, dizide yaşanan skandaldan dolayı özür diledi

Netflix’te yayımlanan Sacred Games dizisinde görünen bir cep telefonu numarası, numaranın sahibi olan Hindistan vatandaşını çileden çıkardı. Dünyanın her tarafından 200’den fazla arama yapılan numaranın sahibi telefonunu kapatmak zorunda kalırken, Netflix ise yaşanan hatadan dolayı özür diledi.

TM Dijital Haber Merkezi

Hindistan’ın ilk Netflix orijinal dizisi olan Kutsal Oyunlar’da (Sacred Games) görünen bir cep telefonu numarası, bir Hindistan vatandaşının kâbusu oldu.

Khaleej Times’ta yer alan bilgiye göre, dizinin başrollerinden birisine verilen birtakım evraklar arasında görünen cep telefonu numarasının altyazılara eklenmesi sonucunda dünya genelinden 200’den fazla izleyici, numaranın sahibini aradı.

Söz konusu numaranın sahibi olan Hindistan vatandaşı Kunhabdulla, yapılan aramalardan dolayı çileden çıkınca telefonunu kapatmak zorunda kaldı.

Yapılan aramalardan sonra televizyonda böyle bir dizinin olduğunu öğrendiğini söyleyen Kunhabdulla, “İnsanların yoğun bir şekilde beni aramalarından ve ‘ölüm oyunu’ gibi şeyler söylemelerinden dolayı endişeye kapıldım. Büyük bir komplonun içerisine düştüğümden ve başımın belaya gireceğinden korktum.” diye konuştu.

Hindistan vatandaşı Kunhabdulla’nın numarasını dizinin altyazılarından çıkararak bir özür mesajı yayımlayan Netflix şirketi yetkilileri, “Yaşanan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Haberdar olur olmaz sorunla ilgilenmeye çalıştık.” açıklamalarında bulundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX