0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Ocak 2019 Çarşamba 12:50:00 - Güncelleme:16 Ocak 2019 Çarşamba 12:51:00

Ersun Yanal'dan futbolcularına uyarı! 'Hata yapmamamız gerekiyor'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda oynayacakları Ümraniyespor maçı öncesi oyuncularına uyarılarda bulunuyor. Yanal, "İlk maçtan istediğimiz sonucu alıp rakibimizin direncini kırmalıyız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Sarı-Lacivertliler bu maça neredeyse tamamen as kadroyla çıkacak.  Bu sezon ligde küme düşme hattında yer alan Sarı-Lacivertliler kupayı mutlak kazanmak isterken, bu yüzden hiçbir türlü risk alınmadan bu kulvarda mücadele edecek.

FUTBOLCULAR DA ÖNEM VERİYOR

Teknik direktör Ersun Yanal da futbolcularına bu maçın kendilerini için önemli olduğunu anlatırken, "Hata yapmamamız gerekiyor. İlk maçtan istediğimiz sonucu alıp rakibin direncini kırmalıyız. Kadıköy'e güvenilir bir skorla dönelim" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'de futbolcular da yaşadıkları kötü sezonun tesellisi olması adına kupaya oldukça önem veriyorlar.

(Habertürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX