0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Eylül 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:21 Eylül 2019 Cumartesi 08:00:00

'Ödünç ve komik Karius'

Avrupa basını Slovan Bratislava maçında mağlubiyetin faturasını Alman kaleci Karius’a kesti. Ağır yenilginin kısmen Komik’ Karius’un açıkları nedeniyle olduğunu yazan gazeteler, Liverpool’dan ödünç alınan file bekçisinin hatalarına devam ettiğini belirtti.

GÜNEŞ

■ BEŞİKTAŞ’TA kötü gidişatın önü kesilemiyor. Süper Lig’de stoperi Vida’nın 6. dakikada gördüğü kırmızı kart nedeniyle maç boyu eksik oynayıp Gazişehir’e 3-2 yenilen Kartal, Avrupa Ligi’ndeki Slavon Bratislava maçında da kalecisinin gazabına uğradı. Hatalı çıkışıyla rakibe golü adeta hediye eden kaleci Loris Karius, maçın kötü kahramanı oldu. Avrupa basını da zaten Liverpool’da Şampiyonlar Ligi finalinde yaptığı hatalarla damgaladığı Alman file bekçisini adeta yerden yere vurdu.

CANAVARCA HATALAR

■ AVRUPA’DA yayın yapan gazeteler ve internet siteleri yapılan hatayı “Karius’un Beşiktaş’taki devasa başarısı! Beşiktaş ağır bir yenilgiye uğradıysa kısmen kalecisi komik Loris Karus’un açıkları nedeniyle oldu. O geri döndü” şeklinde verdi. İnternet siteleri, “Ödünç alınan Karius Beşiktaş aleyhine feci bir hata yaptı. Şampiyonlar Ligi finalinin garip kahramanı Karius, Beşiktaş’ta da tükendi”, “Liverpool’un onu Beşiktaş’a kiralık göndermesi, canavarca hatalarını ortadan kaldırmadı” ifadelerini kullandılar

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX