0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Ağustos 2019 Çarşamba 15:30:00 - Güncelleme:21 Ağustos 2019 Çarşamba 17:13:00

Muğla Fethiye'de 160 liraya 2 waffle! Bunun adı resmen soygundur

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz'de bir esnafın turistlere 80 TL'ye waffle satması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Geçen senelerde de benzer olayların yaşandığı bölgede olayın duyulmasının ardından yetkililer gerekli işlemleri başlatırken soygun niteliğindeki satışlara ne zaman bir 'dur' denileceği ise önemli bir soru olarak gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Ölüdeniz'de bir esnafın turiste 80 TL'den waffle satması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.  Turizm belgelerindeki fahiş fiyat uygulamalarına her geçen bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor.

Fahiş fiyat uygulamalarına karşı düğmeye basan hükümetin adımlarına karşı esnaf soygunlarının yaşanması hem yerli hem de yabancı turistler tarafından büyük tepki çekiyor.

Türkiye'nin en önemli turizm beldelerinden biri olan Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Ölüdeniz'de yaşanan olay turizm sezonunda gündemden hiç düşmeyen esnaf soygunlarından birini daha gündeme getirdi.

PİŞKİN CEVAP: NEREDE TATİL YAPTIĞINIZA BİR BAKIN

Ölüdeniz'de bir esnafın turiste 160 TL'ye iki waffle satması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Esnafın hesabı ödemek zorunda kalan müşteriye, "Nerede tatil yaptığınıza bir bakın" demesi de bölgedeki durumun vahametini ortaya koydu.

Fahiş fiyatlara karşı standart fiyat uygulaması getirilmesi planlanıyor.

(Yenişafak)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX