0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Kasım 2018 Salı 19:53:00 - Güncelleme:14 Kasım 2018 Çarşamba 15:03:00

Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti

YouTube'da videoları milyonlarca kez izlenen internet fenomeni Emre Özkan, Bağcılar'daki stüdyosunda çıkan yangında kız arkadaşıyla birlikte hayatını kaybetti

Komik videolarıyla YouTube'ın tozunu attıran, her yaştan milyonlarca insanın beğenisini kazanan internet fenomeni Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, İstanbul Bağcılar'da çıkan yangında hayatını kaybetti.

İstanbul Caddesi'ndeki Cebel Pasajı'nda bulunan bir stüdyoda dün sabah saat 06.00 sıralarında yangın çıktı. Isıtıcıdan çıktığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Stüdyoya giren ekipler, 2 kişinin cesedini buldu.

Dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirtilen 2 kişinin, YouTuber olarak bilinen Emre Özkan (25) ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı olduğu tespit edildi.

KAHREDEN PAYLAŞIM

Yangının ardından stüdyonun içindeki eşyaların tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği görüldü. Faciayı görenler şaşkınlığını gizleyemezken, ünlü YouTuber'ı tanıyanlar ise olay yerine gelerek üzüntülerini belirtti. Emre Özkan'ın cesedinin memleketi Samsun'a gönderildiği öğrenildi.

Emre Özkan'ın 1 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı "Birileri demiş Emre Özkan öldü" paylaşımı ise sevenlerini üzüntüye boğdu. Ünlü YouTuber'ın paylaşımı altına sevenleri tarafından, "Açıklamayı görünce tüylerim ürperdi, doğrudur öldü, içim cız etti, açıklamadaki oldu gerçekten" şeklinde yorumlar yapıldı.

15 TEMMUZ İÇİN ŞARKI YAPTI

Emre Özkan, 15 Temmuz nöbetleri esnasında Bağcılar meydanında "Gördü Türkiye" şarkısını seslendirmiş, şarkıyla ilgili ise, "O şarkıyı babam yazdı. Tamamen içinden gelerek saf duygularıyla kalemini çalıştırdı ve bana gelip 'Bunu bestelemeni istiyorum' dedi. Böylece biz de kendi görüşümüzü göstermiş olduk ailecek. Üstüme düşeni yaptım diyebilirim" demişti.

HAYALİ YÖNETMEN OLMAKTI

1993 yılında Samsun Havza'da dünyaya gelen Emre Özkan üniversite eğitimini İstanbul Arel Üniversitesi'nde Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde tamamladı.

Çekmiş olduğu eğlenceli parodi videoları milyonlarca kez izlenen Özkan, 300 binden fazla aboneye sahipti. Düğünlerde de piyanistlik yapan Özkan'ın en büyük hayali ise yönetmen olmaktı.

Sabah

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX