0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Nisan 2018 Perşembe 12:20:00 - Güncelleme:26 Nisan 2018 Perşembe 12:21:00

Usta oyuncu Sinan Bengier den boğaz komedisine tam not

“Beykoz Belediyesi Tiyatro Topluluğu” tarafından Oyuncu, Yazar ve Yönetmen Göksel Arslan’ın yönetiminde sahnelenen oyun, bir ilçede yaşayanların kendi tarihlerini sahneledikleri ilk oyun olma özelliği taşıyor.

İlçe tarihini aydınlatan yarı kurmaca yarı gerçek olayları konu eden “Semt-i Şahane Beykoz” adlı oyunun kadrosunun tamamı ilçe sakinlerinden oluşuyor.

Oyunu izleyenler arasında bulunan tiyatro ve sinema oyuncusu Sinan Bengier, amatör oyuncuların yeteneğini ve performansını olumlu yönde değerlendirerek, farkındalık yaratan bu tarz oyunların tüm ilçelerde örnek olmasını ve oynanmasını diledi.

Beykoz'da büyük beğeniyle izlenen oyun Çekmeköy'de de gönülleri fethetti. Çekmeköy'de halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan oyun dakikalarca ayakta alkışlandı.

Tanzimat döneminde geçen oyunda tarihi karakterleri ve gündelik yaşamı sergileyen oyuncular toplumsal dayanışma, komşuluk, vefa, diğerkâmlık gibi ilçede halen yaşayan değerleri izleyicilere aktarıldı.

Tarihi Onçeşmeler’in dekorunda sahnelenen hikâyede, müzikler ve tarihi şahsiyetler kâh dramatik kâh komik bir anlatımla Çekmeköylü tiyatroseverlere keyifli bir seyir sundu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX