0530 708 54 54
0530 708 54 54
29 Ocak 2020 Çarşamba 11:41:00 - Güncelleme:29 Ocak 2020 Çarşamba 12:48:00

Yalın'dan alkışlanacak hareket! Elazığ için bir TIR yardım topladı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından konserinde yardım toplayan popçu Yalın, 1 TIR dolusu malzemeyi AFAD'a teslim edecek.

Türkiye, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından kenetlenerek depremzedelerin yaralarını sardı. AFAD, belediyeler, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Demet Akalın, Acun Ilıcalı ve Haluk Levent gibi bir çok ünlü isim deprem bölgesine yardım gönderdi. Bu isimlere bide de ünlü şarkıcı Yalın katıldı.

1 TIR DOLUSU MALZEME TOPLADI

Şarkıcı Yalın, Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından gerçekleştirdiği konserinde topladığı malzemelerini paylaştı. Yaklaşık 1 TIR dolusu malzeme toplayan şarkıcı, yardımları AFAD'a teslim edecek.

KIYAFET VE BATTANİYE YARDIMI

Yalın önceki akşam bir alışveriş merkezinde verdiği konserde deprem bölgesi için kıyafet ve battaniyelerden oluşan 1 TIR dolusu malzeme topladı. Konser öncesi seyircilerden yanlarında kışlık malzeme getirmesini isteyen şarkıcı toplanan yardımları barkovizyondan gösterdi.

SEYİRCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Yardımları AFAD yetkililerine teslim edeceklerini duyuran şarkıcı seyircilerine teşekkür etti. TV100'de yayınlanan Magazin Hattı'nın haberine göre Yalın "Depremden beri televizyonun karşısında yaşıyorum" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX