0530 708 54 54
0530 708 54 54

YAZARLAR

Kurtuluş savaşı ve Ali Koç

“Aşk tutulması “, “Çakallarla dans” filmlerinde önemli bir başarı sağlayan koyu Fenerbahçeli Murat Şeker Sarı-Lacivertliler’in Kurtuluş Savaşı sırasında Kuva-yi Milliye’ye silah temini ile ilgili Ali Koç'un da desteğini alıp film yapmak istiyormuş. Proje iyi olabilir de zamanlama kötü. Şu an Ali Koç, “Teknik direktör Cocu'dan nasıl kurtulurum” filminin son sahnesini çekmek üzere. Gerisi Ali Koç'a göre boş.

Hani nerede eski frikikçiler?

Bu sezon Lig başlayalı 7 hafta oldu, 63 maç oynandı. Dakika hesabı ile tam 5670 dakika yapar bu. Takımların direkt serbest vuruştan attığı gollere baktık. Ne 4 büyüklerde, ne de kalan 12 takımda tık yok. Artık, direkt vuruşlarda topun başına kim geçerse geçsin heyecanlanmıyor seyirci. O zaman da insanın aklına Hami’ler, Hagi’ler, Sergen’ler, Alex’ler geliyor ve soruyor tabi; Nerede o eski frikikçiler? Kasımpaşa, Trabzonspor, Kayserispor ve Antalyaspor direkt frikik golü olan 4 takım. (Katkılarından ötürü istatistik uzmanı Dr. Gürkan Kubilay'a teşekkür ediyorum)

Maç son anda yayında

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki heyecan dolu maçlarının beinsports'da yayınlanacağı son iki saatte belli oluyor. Bu durumda ne reklam veren reklam veriyor ne Digitürk’e son anda abone geliyor. Belli ki maçın yayın hakkı için son ana kadar pazarlık sürüyor. Yahu şu pazarlık bir gün önce bitse belki reklam ve aboneden daha fazla kazanç sağlanacak. Bir de spor kanallarında hep aynı yorumcular haftadan haftaya takım isimlerini değiştirip toplam 200 kelime Türkçe ile yorum yapıyorlar. Oysa fikrini unuttuğumuz yorumcular var. Örneğin Galatasaray’da Türkçesi muhteşem Osman Tanburacı ne düşünüyor diye merak eden çok. Konuk çağırmayı koordine edenlere duyurulur.

Trabzon baskete yazık

Trabzonspor'un basketbolda birinci lige çıkma çabasını bu işin mimari Saner Ayar ile başından beri yaşayan biri olarak, Tahincioğlu Ligi’nden çekilmelerini üzüntü ile karşıladım. Sadri Şener, Mehmet Yiğit Alp, Muharrem Usta, Celil Hekimoğlu, Zeynel Kafkas az uğraşmamıştı. Umarız şimdiki Trabzonspor başkanı Ağaoğlu bu karar için ilerde pişman olmaz. 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX